Deze score is gebaseerd op 211 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gereedschapcentrum.nl.
Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met andere gereedschapleveranciers op het internet. Wij zorgen voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan wij u netjes te woord.
Hartelijk dank voor uw review.
Op basis van de huidige gegevens kunnen wij geen order oproepen in ons systeem.
Hopelijk is het bezorgprobleem intussen opgelost. Mocht dat niet het geval zijn, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
Hartelijk dank voor uw review.
Wat vervelend om te lezen dat u zich niet gehoord voelt door onze klantenservice omtrent uw bestelling.
Op het moment dat er verkeerde product informatie staat vermeld bij bol.com betreuren wij dit natuurlijk ten zeerste, aangezien dit door bol.com verkeerd is geplaatst.
Een product samenstelling van ons is ten alle tijden leidend, dit is u in dit geval goed gecommuniceerd door onze klantenservice.
Dat niet het antwoord wat u graag wilt horen hebben wij alle begrip voor, maar is wel het enige correcte antwoord.
Op het moment dat het een bol.com bestelling betreft kunnen / mogen wij op verzoek van bol.com geen artikelen omruilen.
Echter hebben wij alsnog een korting aangeboden vanwege het ongemak.
U heeft te kennen gegeven hier geen gebruik te van willen maken.
Dus hetgeen dat wij u niet tegemoet willen komen en u overal de schuld van geven is in dit geval pertinent niet waar.