Gereedschapcentrum.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gereedschapcentrum.nl.

Gereedschapcentrum.nl stelt zich voor

Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met andere gereedschapleveranciers op het internet. Wij zorgen voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan wij u netjes te woord.

Deze score is gebaseerd op 211 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Ron Landsbergen 12-09-2024

Deze shop heeft veel keus in de artikelen die ik nodig heb en de levering is altijd netjes afgeleverd, als het product niet goed is wordt het gelijk omgeruild zonder poespas en dat vindt ik een goede service.
Ik raad het mijn vrienden aan om het hier te bestellen

F. Mom 09-09-2024

3,0
Drie gereedschappen besteld en betaald en maar twee ontvangen
info-611 10-09-2024 Officiële reactie

Hoi , Dankjewel voor je review, helaas kan ik aan de hand van de informatie geen bestelling vinden. Wil je hier contact over opnemen met onze klantenservice via 013 889 44 44 ? We kijken dan graag met je mee!

Joris 08-09-2024

Gebruik gereedschapcentrum voor al mijn aankopen. Het is een hele fijne site/ winkel waarbij een goede service standaard is.

Peter 06-09-2024

Duidelijke website/shop, groot assortiment.
Goede product omschrijving.
En een snelle levering.

Jw 05-09-2024

Producten zijn goed te vinden, betaling eenvoudig, verzending snel. Product zoals verwacht. Kortom prima geregeld.

Wael Anadany 05-09-2024

Beste prijs , kwaliteit, en goede service

pk 05-09-2024

Zeer goede site, uitstekende kwaliteit gereedschap, makkelijk te bestellen, en heel snelle levering.

Raymond 04-09-2024

Meerdere bestellingen gedaan en uiterst tevreden. De diverse items zijn altijd goed geprijsd, goed verpakt en snel geleverd

Dennis 02-09-2024

Levering was goed, voor 15 uur besteld en binnen 24 uur afgeleverd, verpakt in een nette extra doos.
Mogelijk in de toekomst producten uitleveren met handleiding in het Nederlands. Deze Makita vetspuit bevat allerlei talen alleen geen handleiding in het Nederlands. Scheelt voor jullie mogelijk vragen of problemen en voor mij zoekwerk achteraf op internet. Maakt het plaatje net wat completer in tussen de vele aanbieders.

Cees Smans 02-09-2024

De ervaring leert dat de medewerkers ruim voldoende kennis hebben over het assortiment wat het Gereedschapcentrum voert.
Bij vragen krijg je goede uitleg en advies
De waardering is 8 omdat er ruimte moet blijven voor verbetering

René 31-08-2024

Helemaal top!!
Voor de eerste keer hier besteld, product had ik binnen 14 uur in huis!!
Bestellen ging makkelijk, product was goed verpakt, en ontzettend snel in huis (uiteraard ook afhankelijk van de bezorger👍)
Zeker een aanrader!!

AJ 30-08-2024

Levering was helemaal in orde wat natuurlijk voor op staat. De site was vrij makkelijk te navigeren, tijdens zoeken (typen) zie je gelijk categorieën die je aan kan klikken om enkel daar binnen te zoeken.

Verder was de prijs gewoon beter. Ik heb een Makita decoupeerzaag gekocht, ik zocht er een specifiek zonder accu (accus heb ik al) en die vond ik op gereedschap centrum voor een goede prijs.

Roger 30-08-2024

was op zoek naar koolborstels voor Makita gereedschap.
kwam toen op deze site terecht.
snel gevonden en goede prijs.
dag erna al geleverd, dus top

RZ 30-08-2024

Goede keuze, snelle levering.
Minpuntje is de ietwat onduidelijke e-mail bij het gescheiden verzenden van 1 besteld combiproduct.

Jesse 29-08-2024

1,0
De prijzen zijn laag maar de klantenservice is om te huilen. Ik kreeg een kapot product opgestuurd en heb deze retour gestuurd. Ik wacht nu al een maand op mijn geld. Vaak gemaild met de klantenservice maar je krijgt een standaard bericht terug. Daarnaast reageren ze ook erg traag dus gaat er elke keer veel tijd overheen. Er wordt beweert dat het geld is overgemaakt maar dat is niet waar. Ik hoop dat het hier om een misverstand gaat want anders is het een regelrechte scam!
info-611 29-08-2024 Officiële reactie

Hoi Jesse,
Dankjewel voor je reviews op verschillende platformen , helaas kan ik aan de hand van de informatie geen bestelling vinden. in verband met drukte en vakantie is inderdaad de reactietijd van de klantenservice wat langer dan je van ons gewend bent. Wil je hier contact over opnemen met onze klantenservice via 013 889 44 44 ? We kijken dan graag met je mee!

willem 27-08-2024

10,0
zeer tevreden , super snelle levering,en de bladblazer werkt prima, dan kun je alleen tevreden zijn met de aankoop

rolf 27-08-2024

Duidelijke omschrijving van producten, fijne telefonische helpdesk, accurate levering

Ozboz 25-08-2024

10,0
Het beste adres voor het aanschaffen van elektrisch gereedschap. Alles op voorraad en meteen af te halen. Kiest u voor verzenden dan heeft u het de andere dag in huis.

Peter 24-08-2024

10,0
. Mooie nette overzichtelijke webshop, ze hebben goede prijzen, kunnen ook een passende offerte maken indien gewenst.
Goede zoekfunctie ook en leuke acties,
Heb zelf alle gereedschappen van metabo aangeschaft en daar zijn ze zeker een van de voordeligste mee.
Goede en degelijke verpakking, snel verzonden, factuur in de mail, thnx.

Volgende aankoop zeker eerst weer hier eens bekijken.

Hamer 24-08-2024

7,0
Het bestelde product was blijkbaar niet leverbaar. Wel spoedig mijn geld terug gehad en een ander gereedschap besteld. Telefonisch nam er helaas niemand op.

Martijn Beckers 22-08-2024

Na een mega verbouwing, wat als mijn elektrisch gereedschap aan vervanging toe. En met alles, bedoel ik alles. Ik ben naar diverse zaken gegaan om me te oriënteren. Bij Gereedschapcentrum.nl namen ze de tijd voor mij. Ze hebben goed geluisterd en duidelijk aangegeven wat voor mij relevant was. Uiteindelijk gekozen voor Makita. En daar heb ik alles van gekocht. Accuboormachine, boormachine (met stofzuiger), decoupeerzaag, slijper, bitjes, boren, trolley, opbergboxen, etc. Echt super blij mee. Wat een service.
info-611 23-08-2024 Officiële reactie

Wat een mooie review! Super om te horen dat je zo goed geholpen bent en alles hebt kunnen vinden wat je nodig had. Veel klusplezier met je nieuwe Makita artikelen! 💪🔧

Hans 22-08-2024

Snelle nette levering, goed en duidelijk retourproces. Ik ga hier zeker weer bestellen!!!

Ton pijnappels 20-08-2024

Als hobbyist die in hoofdzaak met hout werkt, krijg ik een goede uitleg bij alle gereedschappen waar ik belangstelling voor heb.

sil 20-08-2024

Goede en overzichtelijke webshop en heel erg snel geleverd. Ook 1 van de goedkoopste in veel artikelen vergelijking tot andere winkels.
info-611 23-08-2024 Officiële reactie

Dankjewel voor je mooie woorden! Snelle levering én scherpe prijzen, dat is waar we voor gaan! 😊🎉

Jim 17-08-2024

Prima website snelle levering als het op voorraad is. Anders kan ik namelijk wel een paar weken duren.

Toon meer reviews