Gereedschapcentrum.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gereedschapcentrum.nl.

Gereedschapcentrum.nl stelt zich voor

Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met andere gereedschapleveranciers op het internet. Wij zorgen voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan wij u netjes te woord.

Deze score is gebaseerd op 211 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

piet 07-10-2024

1,0
Ik ben totaal niet tevreden over het gereedschapcentrum. Ik heb een bestelling geplaatst die ik wil wijzigen, wat ik ook probeer, bellen, mailen en berichtjes via whatt-app ik krijg totaal geen reactie. Daarom wil ik mijn bestelling annuleren maar hier kom ik er ook niet door. Als u het aan mij vraag, doe geen zaken met hun, het is een onbetrouwbaar bedrijf waar je geen zaken mee moet doen.
info-611 07-10-2024 Officiële reactie

Hoi Piet,
Dankjewel voor je review, Wat jammer om te horen dat het niet zo gelopen is zoals je verwacht had, het is erg druk bij de klantenservice waardoor een reactie inderdaad wat langer op zich kan laten wachten. Sorry! helaas kan ik aan de hand van de informatie geen bestelling vinden. Wil je hier contact over opnemen met onze klantenservice via 013 889 44 44 ? We kijken dan graag met je mee!

theo 05-10-2024

ik bestel vaak bij gereedschapscentrum.
er is altijd tijdig snel en correct geleverd.
nooit problemen en netjes verpakt.
Dus je kunt van je bestelling op aan.
wel erg belangrijk als je ermee aan het werk moet.

Klussenbedrijf Arnhem 03-10-2024

10,0
Goedkoopste en top kwaliteit assortiment, vandaag besteld vaak morgen al in huis

Shane Djakarija 03-10-2024

10,0
Ik ben een zzp-timmerman dus heb vaak nieuw elektrische en handgereedschap nodig. Ik haal mijn gereedschap bijna altijd via gereedschapcentrum omdat ze vaak alles op voorraad hebben liggen en ik vind de medewerkers heel vriendelijk en deskundig!

Ook online gaat alles erg vlot en heb mijn bestelling altijd de volgende dag in huis! Kortom Gereedschapcentrum is altijd mijn eerste keuze!

Jelle 02-10-2024

10,0
Erg fijne webshop om gereedschap te bestellen. Groot assortiment, juiste informatie per product, snelle levertijd en zeker één van de goedkoopste !! mocht je ergens hulp bij nodig zijn, dan wordt je snel geholpen via chat en/of mail.

Echt een aanrader om hier je gereedschap te halen!!

Goedkoop maar slechte klanten tel service 01-10-2024

1,0
Bij een aankoop was er een product niet op voorraad, en is toen gezegd dat het binnen neen aantal dagen nageleverd zou worden.
Na 2 weken gewacht te hebben even gebeld naar de klanten service.
helaas had deze zeer onvriendelijke man ook nog even de mededeling dat het nog wel paar weken kon gaan duren.
info-611 03-10-2024 Officiële reactie

Hoi XXX,
Bedankt voor je review op meerdere platformen.

info-611 03-10-2024 Officiële reactie

helaas kan ik aan de hand van de informatie geen bestelling vinden. Wil je hier contact over opnemen met onze klantenservice via 013 889 44 44 ? We kijken dan graag met je mee of alles nu wel correct loopt.

Albert 30-09-2024

10,0
Super snelle levering. De volgende dag al binnen. Ik ben zeer tevreden over het handelen en op de hoogte houden van de route van de bestelling.

Ae Son 29-09-2024

10,0
21:56 nog een bestelling verricht en volgende dag echt in huis! Snel en betrouwbaar. Dit is top

T 28-09-2024

10,0
10/10 duidelijke site, goede klantenservice en die video’s op youtube zijn ook too. En hier altijd een goeie deal

Malo 28-09-2024

producten zijn zoals omschreven, precies wat ik verwacht had. levering en service zijn ook goed!

Luc 27-09-2024

Duidelijke shop.
Snelle levering.
Goed verpakt.
Volgende bestelling weer bij Gereedschapcentrum.nl

Arijbouw 26-09-2024

10,0
professionele service en snelle verzending

Henri 26-09-2024

duidelijke site, snelle bezorging, grote voorraad, we hebben in het verleden ook wel eens een machine die stuk ging binnen het garantie termijn, we kregen toen zonder problemen een nieuwe machine geleverd

Beijer 25-09-2024

Gereedschapcentrum.nl heeft mij aangenaam verrast. Kreeg de naam als tip door nadat mijn accuboormachine het had begeven. Niet alleen de beste prijs kunnen scoren, maar ook nog levering binnen 1 dag (op zaterdag, mede dankzij DHL), erkend Makita-dealer (dus jubileumpunten cadeau) én handige filmpjes op de site om je te helpen met kiezen. Heel blij met de DF002GD201 XGT schroefboor met twee 40V 2,5 Ah accu's en handige Mbox opbergkist, die zijn krachtige belofte helemaal waarmaakt!

Koen 25-09-2024

Duidelijke site snelle levering

Paul Kasel 25-09-2024

10,0
Geleverd product kwam iets later dit stond ook op de website en er is netjes over gecommuniceerd

Roderik 23-09-2024

10,0
Altijd goede prijzen. super snelle levering en top service.

A vd Linden 23-09-2024

1,0
Leek een betrouwbaar bedrijf. Levering snel. Garantie afhandeling slecht.
OP 6-8 koop ik een bosch schuurmachine.
Op 9-8 geeft deze reeds na 1,5 uur schuren de geest. Kan gebeuren. Gelijk aangemeld voor retour.
Op 12-8 reactie en verzendlabel.
Op 16-8 Aangekomen bij gereedschapcentrum. Nu blijkt dat zij tot 5 weken de tijd nemen om deze garantie af te wikkelen in plaats van een vervangend product te verzenden.
Op 23-8 nog steeds geen enkel bericht van gereedschapcentrum. Nu blijkt dat je dus alleen een helpdesk krijgt die niets voor me kan betekenen. Ligt volgens hen bij de fabrikant (bosch). Geld terugstorten is ook al geen optie. Eigenlijk is de boodschap "rustig afwachten". Intussen zit ik nu al ruim 6(!) weken zonder schuurmachine.
ALinden 23-09-2024

23-8 moet 23-9 zijn

info-611 26-09-2024 Officiële reactie

Hoi,
Dankjewel voor je review, helaas kan ik aan de hand van de informatie geen bestelling vinden. Wil je hier contact over opnemen met onze klantenservice via 013 889 44 44 ? We kijken dan graag met je mee!

René 22-09-2024

10,0
Snelle levering en uitstekende gereedschap

Schilderwerken Auke de Vries 20-09-2024

10,0
Hele goede ervaring, al meerdere bestellingen gedaan en alles goed verlopen. Volgende dag in huis bezorgd. En laagste prijs niet te vergeten!

peter schoofs 19-09-2024

een hele fijne webwinkel--- duidelijk --- overzichtelijk --- prijzen zijn zeker niet te hoog--- super snelle levering.

Mart Jenneskens 17-09-2024

Prima gereedschap van goede kwaliteit!! Snelle service! Goede prijs/kwaliteit verhouding!!

Arjan 15-09-2024

Duidelijke site prijs kwaliteit goed

Harry Besseling 14-09-2024

10,0
Ik geef een 10 voor de beoordeling omdat tussen het moment van bestellen en levering nog geen 24 uur zit.
Ben intussen perfect op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling, en kreeg direct bericht dat het opgehaald kon worden bij het afhaal punt.
Product was ook netjes ingepakt, zodat er geen beschadeging kan optreden tijdens transport, kortom ik zou niet weten wat er te verbeteren valt, en een zeer tevreden klant.
Het makita kettingzaagje werkt prima, kan ik iedereen aanbevelen.

Groet,
Harry Besseling