Deze score is gebaseerd op 211 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gereedschapcentrum.nl.
Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met andere gereedschapleveranciers op het internet. Wij zorgen voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan wij u netjes te woord.
Wat goed om te horen dat je op advies van je beste kameraad bij ons hebt besteld. Fijn dat dit je is bevallen. We zijn je graag nog vaker van dienst Gerard!
Fijn dat het alsnog is opgelost na contact met onze klantenservice Daan. Dankjewel voor je beoordeling!
Wauw, een 10! Daar worden wij blij van.
Bedankt voor je toffe complimenten Fabian!
Dankjewel voor de score 10. We zien jullie een volgende keer graag weer terug!
Fijn dat je zo tevreden bent Ton! Daar doen we het tenslotte voor! Dankjewel voor je beoordeling.
Hoi Karim! Wat een top beoordeling van een topper van een klant! Dankjewel voor de 10 en hopelijk tot snel weer!
Hoi Stan,
Een 10, super! Dankjewel voor je beoordeling.
Hoi Roy,
Wat een fijne beoordeling, dankjewel! Hier worden wij wel blij van!
Wauw, wat een fijne beoordeling. Top dat je zo tevreden bent, hopelijk tot een volgende keer!
Hoi Jan,
Bedankt voor je beoordeling. Balen dat je niet het juiste item hebt ontvangen. Wanneer het nog niet opgelost is, wil ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze excuses voor het ongemak.
Dankjewel voor de score 10 Bob! Blij om zien dat je tevreden bent.
Bedankt voor de complimenten Peter!
Hallo Oliver, bedankt voor je beoordeling. Omdat we via een ander review kanaal al gereageerd hebben op je review, zullen we dat hier niet nogmaals doen. Zoals aangegeven wordt er vandaag nog contact opgenomen met je.
Dankjewel Pauline, fijn dat je onze werkwijze waardeert. Hopelijk tot een volgende keer.
Een 10, dankjewel Beau!
Dankjewel voor de positieve beoordeling!
Fijn dat alles goed is verlopen bij jouw bestelling Wim. Dankjewel voor de positieve beoordeling.
Fijn dat je zo tevreden bent Marccura! We zien je graag nog vaker terug. 😀
Dankjewel voor de complimenten Rick!
We voorzien je een volgende keer graag weer van advies. En uiteraard weer onder het genot van een bakkie koffie!