Deze score is gebaseerd op 211 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gereedschapcentrum.nl.
Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met andere gereedschapleveranciers op het internet. Wij zorgen voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan wij u netjes te woord.
Hartelijk dank voor uw review.
Gebruikte machines kunnen wij niet retour nemen omdat we deze niet meer als nieuw verkopen. Excuses voor het misverstand.
Hartelijk dank voor uw bericht.
Deze actie is opgezet door Bosch zelf. Zij bepalen de voorwaarden. Wij kunnen hierin dus spijtig genoeg niets voor u betekenen.
Hartelijk dank voor uw review.
Helaas kunnen wij op basis van de huidige gegevens geen order vinden.
De manier waarop u deze verpakkingswijze omschrijft is niet de gebruikelijke gang van zaken. Hiervoor onze excuses!
Het is lastig om te kijken naar andere opties om dit probleem te compenseren, omdat we de order niet inzichtelijk hebben. U mag hier uiteraard nogmaals contact over opnemen met ons, dan gaan we kijken naar de mogelijkheden.
Dank voor uw review.
Wij hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken. Volgens onze gegevens heeft de terugbetaling op 29 mei al plaatsgevonden. We gaan hier het betaalbewijs van opzoeken en deze naar u mailen.
Excuus voor het misverstand.
Hartelijk dank voor uw review.
De order is intussen geannuleerd in verband met de levertijd, op uw verzoek.
Hartelijk dank voor uw review.
Wij gaan u het aankoopbedrag crediteren. Er wordt een creditfactuur opgesteld, welke per mail naar u verzonden wordt.
Excuses voor het ongemak.
Hartelijk dank voor uw review.
Voor het melden van defect geleverde artikelen heeft u 6 dagen de tijd. In dit geval was het ruim een maand later gemeld, waardoor we dat niet meer op die manier konden verwerken.
De garantie is nog in behandeling, maar we gaan voor u regelen dat u alsnog een nieuwe oplader gaat ontvangen. Dit zal vandaag naar u verzonden worden.
Thank you for your review.
We are sorry that your order is proceeding like this.
Unfortunately, we cannot find an order based on this information. Sorry for the inconvenience.
Could you contact us via chat?
Dank voor uw review.
Het is momenteel uitzonderlijk druk waardoor wij een reactietijd op de mail hebben van maximaal 5 werkdagen, excuus hiervoor.
Wij willen graag uitzoeken met DHL waar het pakket zich bevindt, zodat wij dit kunnen oplossen.
Spijtig genoeg kunnen wij op basis van de huidige geen order / retour van u vinden. Zou u ons meer informatie hierover kunnen geven via de chat? Deze is geopend van 8.30 - 16.30 uur.
Bij voorbaat hartelijk dank.
Wederom dank voor uw review. Blijkbaar treedt hier de Wet van Murphy in.
We hadden een nieuwe zending voor u gemaakt, echter bleek er een voorraadfout in het magazijn. Mijn oprechte excuses voor dit ongemak.
Wij hebben een creditfactuur opgesteld en gaan u het aankoopbedrag terugbetalen. Dit is zojuist ook telefonisch met u besproken.
Nogmaals onze oprechte excuses voor dit ongemak.
Hartelijk dank voor review.
Op deze bestelling zal helaas wat vertraging. Daarbij komt dat het momenteel uitzonderlijk is en wij achterlopen met het beantwoorden van de e-mails. Excuus voor dit ongemak.
Uw bestelling wordt vandaag naar u verzonden.
Hartelijk dank voor uw review.
Wij hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken. Momenteel is de bestelling vertraagd. Daarbij komt dat het uitzonderlijk druk is, waardoor de klantenservice beperkt bereikbaar is. Excuus voor het ongemak.
Dank voor uw tips. En we blijven hierover in contact met elkaar.
Hartelijk dank voor uw review.
Wat spijtig om te lezen dat uw ervaring met ons zo verloopt.
Het pakket was inderdaad naar een verkeerd huisnummer gestuurd. We zijn met de vervoerder aan het uitzoeken waar het pakket is en hoe dit komt.
Volgens mijn gegevens hebben wij een nieuwe zending, met een cadeautje, naar u verstuurd.
Dank voor uw review.
Spijtig genoeg kunnen wij u niet telefonisch bereiken dus we hebben een email gestuurd.
Het grootste gedeelte van de bestelling zal vandaag verzonden worden.
Excuses voor het ongemak.
Hartelijk dank voor uw review.
Wij hebben elkaar gisteren gesproken en de levertijd besproken.
Helaas zijn wij momenteel beperkt bereikbaar in verband met de drukte.
Hartelijk dank voor uw review.
Vervelend dat u al lang op uw producten aan het wachten bent. De levertijden zijn gemiddeld nu iets langer inderdaad dan gebruikelijk. Het meeste gaat echter nog steeds heel snel. Op basis van de huidige gegevens kan ik niet inhoudelijk op uw order reageren. U mag ons hiervoor altijd benaderen via bijvoorbeeld de chat. Daar zijn wij bereikbaar van 8.30 - 12.30 uur. Excuus voor het ongemak.
Dank voor deze review.
Het is momenteel uitzonderlijk druk bij ons, waardoor wij telefonisch (en per chat) beperkt bereikbaar zijn.
Via contactformulier kunt u ons mailen, wij zullen binnen 5 werkdagen met een reactie komen.
Dank voor uw review.
Het pakket is inderdaad kwijt bij de post. Momenteel loopt hier een onderzoek voor.
Wij hebben zojuist afgesproken hier telefonisch over in contact te blijven.
Hartelijk dank voor uw review.
Wij hebben zojuist telefonisch contact hierover gehad en het probleem wordt vandaag voor u opgelost.