Gereedschapcentrum.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gereedschapcentrum.nl.

Gereedschapcentrum.nl stelt zich voor

Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met andere gereedschapleveranciers op het internet. Wij zorgen voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan wij u netjes te woord.

Deze score is gebaseerd op 211 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Evert 17-08-2024

Metabo 2860-2 boor gekocht, snelle levering en goed product.
Had factuur per ongeluk weggegooid en dit gemeld. Netjes opnieuw ontvangen.
Communicatie vind ik dus ook goed

Makita slag/schroefmachine 16-08-2024

Zeer uitgebreide winkel.
Makkelijk met zoeken.
Goede prijs en kwaliteits verhouding.
Goedkope prijs.

Tariq 15-08-2024

Supergoede aanbiedingen, koop er vaak, klein minpuntje is dat het soms later wordt verstuurd dan aangegeven, zou daar dan graag bericht over ontvangen, verder dikke voldoende👍🏼

Top spul 15-08-2024

10,0
Gereedschapcentrum zit op een goede toegankelijke locatie.
Hebben mooie merken, en aanbiedingen

AT de Klusser 15-08-2024

10,0
Snel, producten zijn netjes ingepakt. Meestal ook nog de goedkoopste op internet.

John 13-08-2024

10,0
Ik kon het goed vinden. Goede prijs. Snel geleverd. Goed verpakt. Volgende keer ga ik weer hier terug.

Steven Schillemans 12-08-2024

10,0
In de avond besteld en de volgende dag al geleverd. Handig ingepakt dus helemaal top.

Marcel 12-08-2024

5,0
2 kasten gekocht keter voor in de garage. Echt totaal niet de kwaliteit die we hadden verwacht. Wilden er 1 terugsturen in de doos, nog helemaal originele verpakking, maar dat kon niet. Reden was niet geldig? Maar wel eerst een retourlabel sturen.. super vaag. Communicatie was niet best, onze antwoorden werden niet goed gelezen of verkeerd geïnterpreteerd. Jammer, want over het algemeen waren tot heden tevreden over de service en producten.
info-611 14-08-2024 Officiële reactie

Hoi ,
Dankjewel voor je review, helaas kan ik aan de hand van de informatie geen bestelling vinden. Wil je hier contact over opnemen met onze klantenservice via 013 889 44 44 ? We kijken dan graag met je mee!

Hennie 10-08-2024

Zeer snelle levering.
‘s middags besteld, ‘s avonds al een track&trace en de volgend dag geleverd, TOP
Het assortiment van gereedschap centrum is kompleet en zeer omvangrijk, welk stuk gereedschap je ook zoek het is hier te vinden en op voorraad.

Jan Stouten 10-08-2024

Bestel proces verloopt soepel, hierna een snelle levering met duidelijke communicatie wanneer de levering exact plaatvind, Ga zo door echt top.

Moontje 09-08-2024

7,0
Ben heel tevreden over jullie site. En de service. Alleen was het niet netjes in de doos verpakt. Handleiding zat helemaal dubbel gevouwen tussen de machine. Ezelsoren eraan. En bij dhl was het heel rommelig. Eerst konden ze de straat niet vinden en via de chat/ telefoon ook niet de goede info. Uiteindelijk de volgende dag geleverd.

M vd Veer 02-08-2024

10,0
Groot assortiment, prettige intuïtieve website . Besteld en de volgende dag in huis. Mooie deals/ bundels trouwens. Zou hier weer bestellen.

Harald 31-07-2024

10,0
Fijne webshop die netjes op tijd levert en ook nog eens concurrerende prijzen heeft! Groot aanbod en regelmatig interessante acties!
Meerdere machines hier al gekocht en zeer tevreden.

Montagemarkt BV 30-07-2024

Wij zijn via een bruiloftlijstje bij uw site gekomen. Ziet er goed en duidelijk uit. Het bestelde artikel is snel en goed geleverd.

Rico 30-07-2024

10,0
De prijzen zijn goedkoper dan bij andere winkels en de levering is ook snel, een bestelling geplaatst om 17.30 en volgende dag om 10 uur al in huis

Sander kuipers 29-07-2024

Uitstekende webshop.
Product op zondag besteld en maandag al in huis.
Tevens zeer scherpe prijsstelling.

Mark 25-07-2024

Duidelijke omschrijving op de website i.c.m. reviews die helpen een goede aankoop te doen. Breed assortiment.

Jasper 25-07-2024

Binnen een dag geleverd en prima kwaliteit gereedschap tegen een nette prijs.
Gewoon goed dus.

Johan 23-07-2024

10,0
Op de website een machine gezien en deze was als voorradig aangegeven. Even langs Gereedschapcentrum gereden en snel en netjes geholpen door de medewerker dus kon ik weer snel aan de klus.

Ricardo 22-07-2024

10,0
Ze hebben een groot assortiment en scherpe prijzen.
De bezorging is zoals beloofd vaak de volgende dag.

Peter 21-07-2024

3,0
Dewalt laser 360 besteld. Staat direct leverbaar voor 22:00 besteld zelfde dag verzonden, maar als er betaald is staat op de factuur verwachte levertijd 3 weken. Heel gek , want ik kijk nu elke dag even (al 4 dagen) en er staat nog steeds hetzelfde.

jan olieman 19-07-2024

goed gereedschap tegen lage prijzen. Ook de service is telefonisch goed bereikbaar en geeft snel betrouwbare antwoorden.

Dirk Roelen 19-07-2024

10,0
Goede site, makkelijk te bestellen, snelle levering
Al diverse malen een bestelling gedaan en altijd correcte leveringen

Ad Borst 18-07-2024

Gereedschap, slagmoersleutel, besteld. De levering was volgens DHL bezorgd maar nergens te vinden. Contact opgenomen met het gereedschapscentrum op advies van DHL. De afhandeling hiervan was erg correct, papieren voor claim werden toegemaild. Bij navraag stelde medewerker me telefonisch gerust dat het in orde kwam. Kreeg dag later, vandaag, bericht dat de nieuwe bestelling, slagmoersleutel, opgestuurd zou worden.
Bedankt voor jullie goede service, snelle levering. Vanmiddag kwam een mw uit een andere straat het vermiste pakket afgeven, was verkeerd bezorgd. Dus de bestelling bij jullie afgezegd. 👍

MvG 17-07-2024

10,0
Gereedschapcentrum heeft scherpe aanbiedingen en snelle betrouwbare leveringen, top !

Toon meer reviews