Deze score is gebaseerd op 689 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameranu.
Cameranu verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. Cameranu biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.
De zwarte versie van niet leverbaar. Ik begrijp van de medewerker dat compactcamera's steeds moeilijker verkrijgbaar zijn door concurrentie van de smartphone.Ik krijg nu een aardige korting op de camera, heel sympathiek
Hoi FRA,
Dat de W830 een toestel is wat al in 2014 is uitgebracht is correct, maar dat doet toch niets af aan de mogelijkheden of kwaliteit? Het is jammer dat je ons om die reden een onvoldoende beoordeling geeft.
Dat de zware versie iets goedkoper is klopt, maar dat was op 23 juni ook al zo. Als we je kunnen helpen door de violet om te ruilen met een zwarte horen we het graag van je.
Hoi Geert,
Gelukkig hebben we ondertussen al even telefonisch contact gehad, en berust het op een misverstand. Wij gaan hard aan de slag om te achterhalen hoe het misverstand aan onze kant heeft kunnen ontstaan. En uiteraard is je garantie gewoon geldig, dat maken we verder zo snel mogelijk voor je in orde.
Excuses voor de verwarring!
Goedemorgen,
Dank voor je feedback! We vinden het zelf ook erg vervelend dat we telefonisch lastig bereikbaar zijn. Het past totaal niet bij het niveau van service wat we graag willen bieden, maar doordat ook wij merken dat nieuwe mensen moeilijk te vinden zijn kunnen we helaas niet anders.
We hebben onze systemen zo ingericht dat iedereen altijd kan zien wat er is besproken, dus we vragen ons af wat hier precies mis gegaan zou kunnen zijn. Op basis van je naam kunnen we dat jammer genoeg niet achterhalen. Als je contact met ons zou willen opnemen kunnen we bekijken wat er mis ging, en kunnen we het hopelijk goedmaken. Mochten we telefonisch nog niet bereikbaar zijn kun je ons wel altijd via WhatsApp een bericht sturen.
We hopen dat we je vertrouwen waard blijken, en staan alsnog graag klaar om je vragen te beantwoorden.
Hoi Franklin,
Als je een artikel hebt ontvangen welke meteen bij aankomst al defect bleek te zijn kunnen we deze vaak meteen met je omruilen. Zou je contact met ons willen opnemen, of langs willen gaan in een van onze winkels? Dan kunnen we het ongetwijfeld voor je oplossen.
Hoi Peetjeweetje,
We leveren alle bestellingen uit in volgorde van bestelling. Dus daarom krijgen pre-orders voorrang. Je bent bij ons altijd welkom om zelf ook een pre-order te plaatsen. Het is 100% vrijblijvend, en bij ons hoef je geen aanbetaling te doen. Dus waarom zou je het niet doen?
Als er dan voorraad binnenkomt krijg je van ons bericht, en ligt er daadwerkelijk eentje op je te wachten.