Deze score is gebaseerd op 689 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameranu.
Cameranu verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. Cameranu biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.
Beste Mireille,
Bedankt voor je review.
Wij hebben hier inderdaad meermaals contact over gehad. Op 5 november heb jij de camera in ontvangst genomen. Pas op 10 december maakte jij bij ons de eerste melding dat je niet tevreden was met het product.
Op dat moment hebben wij nog geprobeerd mee te denken in de juiste instellingen voor jouw camera. Omdat jij hier niet in mee wilde gaan hebben wij uit coulance aangeboden om de camera, inmiddels anderhalve maand buiten de retourtermijn, toch retour te nemen. Het klopt inderdaad dat wij bij het controleren hebben geconstateerd dat er flinke krassen op de camera zitten. Als je iets naar ons retourneert ben je zelf verantwoordelijk voor de retourzending, evenals wij verantwoordelijk zijn voor de verzending naar jou. Om die reden kunnen wij dan ook niet het volledige aankoopbedrag terugstorten. De waardevermindering die we hanteren is op basis van de krassen en de missende kabel.
Je gaf aan dat de camera niet naar wens functioneert en dat er maar enkele foto's mee gemaakt zijn. Als deze vergelijkbaar zijn met de foto's die je naar ons hebt doorgestuurd dan snappen we dat je niet tevreden bent over de kwaliteit omdat deze in donkere omstandigheden zijn gemaakt en deze foto's altijd meer ruis zullen bevatten. We hebben de camera hier ook getest en geen afwijkingen geconstateerd.
Met vriendelijke groet,
Team CameraNU.nl
Beste Tim,
We hebben inmiddels contact met elkaar gehad. We vermoeden dat bij PostNL een gedeelte van de bubbelfolie eruit is gegaan, want we zorgen er juist altijd voor dat er genoeg folie in zit zodat niks gaat schuiven, dat is niet de bedoeling geweest.
Onze excuses voor het ongemak!
Met vriendelijke groet,
Team CameraNU.nl
Beste Frans,
Bedankt voor je review.
Uiteraard willen wij voorop stellen dat dit een heel vervelende situatie is.
Vanwege de drukte tijdens de feestdagen hebben helaas veel bezorgdiensten, waaronder Trunkrs, vertragingen opgelopen. Hierdoor is jouw pakket niet op tijd bezorgd, waarvoor onze excuses.
Wij snappen zeker dat de 'Same day' een bepaalde verwachting schept, en betreuren het dat wij dit niet hebben kunnen waarmaken.
Het kan inderdaad kloppen dat er verschillende collega's hebben gereageerd op jouw e-mails, maar voor zover ik kan zien, waren alle collega's goed op de hoogte van de situatie en hebben zij hun best gedaan om je zo correct mogelijk te informeren over de status.
De retourbetaling is inmiddels in gang gezet.
Beste Jeroen,
Bedankt voor je review.
Inmiddels hebben wij hierover contact gehad.
Dit heeft inderdaad te lang geduurd, en had veel eerder opgepakt moeten worden.
Nogmaals mijn oprechte excuses hiervoor. Inmiddels hebben we dit samen opgelost, en heb je de bestelling ontvangen.