Cameranu - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameranu.

Cameranu stelt zich voor

Cameranu verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. Cameranu biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Deze score is gebaseerd op 689 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,9

Jan73 02-09-2024

10,0
Goed gesorteerde winkel met kundig en aardig personeel

evanrijssel 02-09-2024

Beginn augustus CameraNU bezocht om een spiegelreflexcamera te vervangen wegens te groot gewicht/belasting.
Goede informatie die heeft geleidt tot de aanschaf van een Panasonic Lumix FZ2000 Bridge camera.
Zeer tevreden over de aanschaf en de resultaten tot nu toe. Weer veel te leren wegens een ander systeem.

Bijpassende tas besteld via de website. Verkeerde inschatting mijnerzijds want veel te groot. Bezoek aan de winkel lostte dit op. Bestelde tas is retour genomen en een nieuwe, passende rugzak aangeschaft. Erg tevreden dus.

Harrie 02-09-2024

Vorige week contact over een objectief dat ik wilde verkopen. Het was eerst even zoeken naar de juiste route hoe aan te bieden, maar eenmaal op gang was het contact erg goed en een prima geboden bedrag. Blij met het eerlijke en persoonlijke contact!

Cees 31-08-2024

de bediening is vriendelijk en vakkundig. aflevering vlot. Al sinds 1963 klant bij Vaszlovsky en fijn dat er nog steeds aod medewerkers zijn om te helpen. dat voelt vertrouwd.

Samantha van Dorp 31-08-2024

Nette website, duidelijke informatie, makkelijk bestellen en snel verzonden en ontvangen!

L.B. 30-08-2024

10,0
Zeer snelle, correcte levering!

Tessa 30-08-2024

10,0
Ik heb de Sony A7 besteld bij Cameranu en ben supertevreden. De camera werd snel en netjes geleverd. Altijd goede service hier, nooit problemen gehad, top winkel!

Theo 30-08-2024

4,0
Na jarenlang klant te zijn bij City Foto Eindhoven, heb al mijn camera's en lenzen bij hun gekocht vanwege vriendelijke en goede service. Tot Camrranu de baas werd. Iets meer dan 1 jaar geleden faalde de AF van mijn Pentax 16 85 lens. Naar Cameranu, lens werd opgestuurd naar reparatiebedrijf in Frankrijk. De lens was pas na 3 keer heen-en-weer sturen gerepareerd, dik €300 afrekenen. Na 11 maanden hetzelfde probleem. Lens via Camrranu weer naar Frankrijk. Reparateur geeft maar half jaar garantie en Cameranu verschuilt zich daarachter. Weer €231 afrekenen. Ik ben dus zeer ontevreden
Cameranu 06-09-2024 Officiële reactie

Beste Theo,

Bedankt voor je review.
Wat een vervelende situatie.
Het klopt inderdaad dat deze reparateur 6 maanden garantie geeft op vorige reparaties. Voorafgaand aan het opsturen van de reparatie is er door onze collega's al aangegeven om er rekening mee te houden dat dit niet onder garantie zou vallen. Omdat wij het ook een vervelende situatie vonden hebben we nog coulance gevraagd bij de reparateur, welke helaas niet is gehonoreerd.
Onze oprechte excuses voor deze teleurstelling.

Joyce 30-08-2024

10,0
Ik heb al eerder in Apeldoorn zaken aangeschaft en de service, prijs-kwaliteit is altijd goed.
Recent heb ik bij de winkel in Eindhoven videobanden van mijn kinderen toen ze klein waren laten digitaliseren. Ook hier was de service uitstekend, het personeel uiterst vriendelijk en er werd echt met me meegedacht.

Fenna 28-08-2024

10,0
Geweldige webshop! Eind van de dag besteld, de volgende dag al gelijk in de ochtend thuis! Snel, efficiënt, goed verpakt (vooral veilig) en ik ben super blij met mijn product. De link gelijk met mijn collega's gedeeld want die zijn om en bestellen hetzelfde. Ik ben dus een echte influencer. Reclame maken voor cameranu! Dat vind ik niet erg want ik ben blij met mijn (camera)flitser en raad die iedereen aan die hem hier kunnen bestellen!

Fen 28-08-2024

Het was niet de eerste keer dat ik iets bij Cameranu kocht, maar dit keer wel een grote aanschaf, namelijk een nieuwe camerabody. Een aankoop waar je niet te ligt over denkt. En hoewel ik heel goed wist wat ik wou, kreeg ik in de winkel toch nog een paar goede adviezen. Ik ben heel blij met mijn camera, met het vriendelijke personeel en het meedenken in oplossingen.

Joey Kornmann 28-08-2024

10,0
Snelle levering. Goeie voorraad. Maar wat ik vooral fijn vind. De site werkt zo veel beter dan de concurrentie.

Klaas 27-08-2024

Mooie camerazaak. Hebben doorgaans kwaliteitsproducten

Jos Soppe 26-08-2024

Ik heb onlangs een tweedehands Canon objectief gekocht via Camera.nu en ben zeer tevreden met mijn ervaring. Het product was netjes conform de omschrijving en zag er nog beter uit dan ik had verwacht. De levering was vlot en het is fijn dat het artikel ook met garantie geleverd wordt. Het geeft toch extra zekerheid bij een tweedehands aankoop. Ik zou Camera.nu zeker aanraden voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en snelle service, zowel voor nieuwe als gebruikte producten. Top!

Recommended camera shop 26-08-2024

10,0
I recommend this shop. I asked a question in terms of compatibility of the lens I wanted to buy for my OMD EM10-mark ii and the customer services immediately forwarded me to the sales representative who is knowledgeable of the camera I own. I therefore, bought the M Zuiko 12-45mm f4..0 PRO.

W 26-08-2024

10,0
Hele prettige ervaring met verkoop van mijn lenzen aan cameranu. Ik had twee lenzen die ik vrijwel nooit gebruik. Via de cameranu website kreeg ik een aanbod met een redelijke prijs. Vervolgens kreeg ik een verzendlabel en heb ik de lenzen op zaterdag per post naar cameranu gestuurd. Op maandag werden ze bezorgd en op dinsdagochtend kreeg ik een definitief bod dat zelfs hoger lag dan het aanvankelijke bod omdat een van de lenzen in betere staat was dan gedacht. Binnen een week stond het geld op mijn rekening. Niet alleen aanbevolen voor het kopen van cameras, lenzen etc. maar ook voor de verkoop ervan.

Camernu.nl 25-08-2024

Het kopen ging makkelijk maar het leveren duurde paar dagen langer. Kreeg een sensor cleaner voucher. Zal het waarschijnlijk niet gaan gebruiken. De laatste keer kwam ik thuis met een viewfinder vol stofjes. Leek erop dat dit met een blazer er in is geblazen. Eentje lukt met zelf wel maar een hele boel zonder zelf de lens eraf gehaald te hebben, niet:)

Tejo van de Nieuwenhuyzen 24-08-2024

Eindelijk een EIZO CS2731 beeldscherm besteld ........natuurlijk bij Cameranu
Behoorlijk aan de prijs maar het geld dubbel en dwars waard....geweldig beeld
Besteld en de volgende dag geleverd!!!!...keurig geregeld

Renate 23-08-2024

5,0
Tweedehands camera gekocht. Volgens beschrijving zou er oa de batterij bij zitten. Bij levering alleen een kale camera gekregen zonder batterij of oplader. Na moeten bellen en na uitzoeken pas geleverd gekregen. Bij gebruik blijkt echter dat de lens een paar keer vastloopt. Mail gestuurd maar geen antwoord gekregen.
Cameranu 26-08-2024 Officiële reactie

Beste Renate,
Bedankt voor je review.
Onze oprechte excuses hiervoor. We hebben je de ontbrekende artikelen inmiddels opgestuurd.
Echter hebben we geen mail van jou mogen ontvangen dat de lens vastloopt. Daarmee helpen we je uiteraard graag.
We zien graag alsnog een mail tegemoet op vragen@cameranu.nl zodat we met je mee kunnen kijken.

Rossalynn 23-08-2024

10,0
Overzichtelijke website, bestelling en bezorging gingen vlot en goed. Product was ook precies zoals omschreven

D. Wels 23-08-2024

10,0
Op zoek naar een fototas waar ook een flinke telelens in past. Voldoende keuze bij camera.nu en makkelijk te filteren op de website. 's Avonds besteld en de volgende dag al in huis. Supersnelle service en tas van mooie kwaliteit.

Loek Prang 22-08-2024

10,0
Goede service! Nieuwe Sony A7 IV en een Sigma 24-70 aangeschaft en niets te klagen, gewoon echt goed!

Heb wat moeten retourneren wat ik later had besteld en ook dit verliep soepel.

Ik raad Cameranu aan.

Cameranu doet en levert wat het belooft 22-08-2024

10,0
Overzichtelijke aanbod met geloofwaardige recensies; prijs van het aanbod is zeer scherp en onze ervaring met de verrekijker die we hebben gekocht zijn zeer positief. Snelle afhandeling van het bestelde, waarbij we goed geïnformeerd zijn over moment van leveren

Jorian 21-08-2024

Kwam hem fysiek ophalen, en personeel was super vriendelijk. Kreeg zelfs nog een drankje aangeboden omdat ik hard gefietst had.

Mooi artikel ook trouwens.

Max Coldenhoff 20-08-2024

De shop zag er erg goed uit, ik ben goed te woorden gestaan en ze hebben goede service. Erg blij met mijn aankoop!

Toon meer reviews