Cameranu - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameranu.

Cameranu stelt zich voor

Cameranu verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. Cameranu biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Deze score is gebaseerd op 689 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,9

Laila Baira 09-05-2023

Een tweedehands camera besteld. Werkt goed en ben er super blij mee, ook vriendelijk geholpen aan de telefoon voor mijn vragen

Mark 08-05-2023

10,0
Lekkere snelle service en gewoon wat je besteld hebt op goede wijze verpakt de volgende dag in huis.

Benny van Ravenhorst 08-05-2023

Ik bestel altijd al mijn fotografie spullen bij CameraNu (Apeldoorn) vanwege hun deskundigheid en assortiment. Ze nemen echt de tijd voor je en denken in mee in oplossingen.

anton 08-05-2023

goede servies uitleg over een product is heel keurig en je word netjes geholpen ze nemen de tijd voor je,

Rick 08-05-2023

De CameraNu shop is makkelijk te navigeren, helder en snel. Ook verhuur is makkelijk aan te vragen. Via de chatfunctie kun je ook altijd even met een medewerker overleggen. Handig!

Casper 08-05-2023

10,0
leuk initiatief de kijker en cameradagen, ruime gelegenheid om “rond te kijken” met steekhoudende adviezen, uiteindeijk een kjjker gekocht met 10 % korting op de toch al lage winkelprijs, dat scheelde een flink bedrag, altijd welkom in deze tijd, fijne winkel.

Benjamin 08-05-2023

10,0
Tijdelijke levering, top product, goede informatie gekregen op de juiste momenten. Wat meer wil je ;).

Herman, Lelystad 08-05-2023

10,0
Uitstekende service! Eerlijk en vakkundig advies!
Soepel beleid m.b.t. uitproberen en omruilen.
In de winkel neemt men de tijd om je goed te adviseren.

Kees Texel 07-05-2023

Was op zoek naar een flitser voor mijn Canon camera, kwam op de site een mooie 2ehands tegen voor een mooie prijs en evengoed een jaar garantie.
Flitser werd zeer vlot geleverd in een degelijke verpakking.
Flitser voldeed ook keurig aan de omschrijving op de site(zat een klein minuscuul krasje op).
Tevens vond ik de site heel fijn werken om te zoeken wat je nodig heb.
Dus ik ben een zeer tevreden klant.

Wanda 07-05-2023

Het product voldoet aan de verwachting. De levertijd is goed. Het verpakken kan beter zeker omdat het om een camera ging. Alleen een omdoos is wel er weinig. Ik werd prima op de hoogte gehouden van de levering. En fijn dat er gekozen kan worden voor een ahaalpunt.

Daniel 07-05-2023

Eerder bij cameranu besteld en geweest en is een goede winkel. Helaas waar zij misschien niet direct iets aan kunnen doen is de aflevering door POSTNL. Hier hebben wij vaker problemen mee met beschadigingen e bezorging. Nu was het pakket op meerdere plekken beschadigd en was de door ook nog eens open aan de onderzijde. Dit bij afhalen gemeld en wat zei men daar kunnen wij niets aan doen. Dit mag niet gebeuren bij dit soort apparatuur en raad dan ook aan een andere bezorgdienst te contracteren. Bijvoorbeeld red mijn pakketje 1 maal een ervaring mee gehad en deze was perfect. Ging hierbij om een zending welke niet zomaar mocht worden afgegeven van waarde.

Koel_arts 07-05-2023

10,0
Ik heb een cleaning kit gekocht en bij het open maken ontbrak de lens pen. Dat was een tegenvaller maar gelukkig was het na een keer contact via WhatsApp alles opgelost en had ik binnen een paardagen de set toch compleet.
Een goed bedrijf waar je van op aan kunt.

David 06-05-2023

Wij hebben deze gekocht voor onze mobilhome chausson voor de steun pootjes op te zetten
De bodemplaten zien er goed en stevig uit en met een klittenband de vier platen samen te houden de handvatten zijn ook handig
De bestelling en levering ging ook goed dus een tevreden klant erbij ....

Wendy 05-05-2023

Top service en snelle levering. Mijn vraag werd gelijk in de avond beantwoord.

Henk Korthof 05-05-2023

Ik ben al klant, nog uit de tijd dat Cameranu.nl in de Romneyloods op Urk zat. Altijd goede kwaliteit.

Dasmine Scott 05-05-2023

10,0
Ik vind dat cameranu een fantastische webshop is , waarom, ik kon duidelijk vinden wat ik zocht, en dat was het product van fujifilm instax die ik al heel lang wou kopen ( eindelijk m'n verjaardag cadeau) de levering was optijd! Erggggg BLIJ MET M'N INSTAX PRINTER!!! TOPPPERSS DANK JE WEL!!

kees Doeland 05-05-2023

10,0
Professioneel en vriendelijk advies en levering volgens bevestiging. Goed product.

Michel de Boer 05-05-2023

Kwam voor een drone en kreeg heel veel uitleg. Er werd echt de tijd genomen om uit te leggen waar je aan moet denken en doen bij aanschaf van een drone, waren uitstekende tips.

T. van Someren 05-05-2023

10,0
Een paar telefonisch contact gehad met cameranu. Duidelijk en eerlijk antwoord gekregen.
Daarnaast een vraag gesteld over mijn bestelling en direct is deze vraag beantwoord.
Dank jullie wel.

Sunfire 04-05-2023

10,0
Cameranu.nl heeft een duidelijke en gemakkelijk te navigeren website. De kwaliteit van de aangeboden artikelen is goed en de prijs die je ervoor betaalt, is eerlijk. Klarna geeft ruimte om op een later moment te betalen, wat iedere website zou moeten faciliteren. Daarnaast is de communicatie aangaande de bestelling professioneel en wordt er snel geleverd. Deze webshop verdient een 10, omdat er zorg wordt gedragen voor ieder aspect van een plezierige online aanschaf.

Wouter Herbrink 04-05-2023

10,0
Super netjes geholpen en goede informatie gekregen voor het eerste gebruik van het product.

Jacob 04-05-2023

Met mijn camera had ik een probleem en deze is kosteloos opgestuurd om te laten beoordelen. Voordat ik mijn camera heb opgestuurd, heb ik bij de vestiging in Urk eerst alle informatie gekregen over de procedure, maar ook over eventueel aanschaf van een nieuwe camera. De expertise van de medewerker was goed, de informatie volledig en nadat bleek dat de reparatiekosten aan de hoge kant waren, ben ik overgegaan tot aanschaf van het nieuwe model via de website.

Surfingfrits 04-05-2023

Overzichtelijke webshop met goede navigatie en snelle levering. De artikelen voldoen aan mijn verwachting. Ik ben er blij mee.

Frans Ruessink 04-05-2023

10,0
Ben in de winkel uitstekend geholpen en geadviseerd bij de aanschaf van een nieuwe camera. Degelijk advies en aandacht voor de klant

Henny Rietveld 03-05-2023

Ik had een inlichting nodig betreffende draad voor afstand bediening van mijn toestel naar de flitser . Op de zelfde dag dat ik mijn mailtje stuurde kreeg ik een antwoord . decdraad was niet goed voor mijn toesrel/Flitser . Maar kreeg wel antwoord welke er wel goed was
Een pluim van mij

Toon meer reviews