Deze score is gebaseerd op 689 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameranu.
Cameranu verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. Cameranu biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.
Goedendag,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We hebben een moment afgesproken om te bellen, maar kregen je op dat moment helaas niet meer te pakken. Jammer, want we hadden dit graag telefonisch met je besproken.
Wij zijn verplicht om de factuur te bewaren, dus deze hebben wij dan ook altijd in ons systeem staan. Op die manier heb jij ook de reparatiemelding aangemaakt, dus we waren ons er zeker nog wel van bewust dat deze camera 5 jaar garantie heeft. Voor zover ik zie is het normale proces doorlopen: aanmaken van de reparatiemelding, ontvangst van de camera, opsturen naar de reparateur voor beoordeling. Aan de hand daarvan hebben we de prijsopgave gekregen (de technicus is immers dé aangewezen persoon om het toestel goed te beoordelen). In de prijsopgave stond dat er oxidatie opgetreden is en het herstel is niet economisch verantwoord, vandaar dat er een omruilartikel aangeboden is.
In de 180 pagina's tellende handleiding staat op pagina 13 (na het menu) vermeld wat de voorzorgsmaatregelen zijn voor het gebruik van de camera, en dat deze tijdig onderhouden moet worden. Het is - zeker bij een onderwatercamera - van belang dat deze informatie goed nagelopen wordt, anders is er kans dat er oxidatie optreedt en dit is helaas een onomkeerbaar probleem. Dat is ook wat er in deze situatie gebeurd is.
Dat wij hierdoor 'geen service bieden' vinden wij jammer om te horen, omdat wij aan alle garantievoorwaarden voldaan hebben.
We hopen dat we het e.e.a. nog telefonisch aan je toe mogen lichten mocht onze reactie niet duidelijk zijn.
Met vriendelijke groet,
Team CameraNU.nl