Deze score is gebaseerd op 689 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameranu.
Cameranu verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. Cameranu biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.
Hallo Egbert,
Wij hebben je review ontvangen en voorzien je graag van reactie.
Wij krijgen namelijk de indruk dat dit gaat om een misverstand en bieden daarom graag toelichting op de situatie waarvan wij denken dat je reageert.
Medio november 2021 heb je 14x voicerecorders zakelijk besteld en hebben wij deze opvolgend geleverd. Medio januari heb je contact met ons gezocht met de vraag of je hier een tiental van kunt retourneren omdat de activiteit waarvoor deze bedoeld waren niet heeft kunnen plaatsvinden door Corona.
De accountmanager heeft bekeken of er buiten de voorwaarden nog mogelijkheden waren maar dit bleek helaas niet mogelijk. Ook je voorstel tot waardevermindering behoorde niet tot de mogelijkheden.
Wij hebben dit telefonisch ook gepoogd aan je toe te lichten. De voicerecorders waren speciaal voor jullie besteld en betreffen geen ''hardlopende'' producten. We houden daarmee deze producten niet in deze aantallen in voorraad waardoor wij als winkel risico zouden lopen dat deze producten niet (tijdig) verkocht worden en deze met verlies zouden moeten worden aangeboden.
Deze overweging heeft zich buiten de voorwaarden van CameraNU voorgedaan. We lezen in je review dat wij op alle vlakken een 1 verdienen en dat je niet meer bij ons aankopen wilt doen. Wij vinden het jammer om te lezen dat wanneer wij precies doen wat je van ons mag verwachten (naar de voorwaarden) en in overweging nemen of wij meer kunnen doen wij een dergelijke indruk op je achterlaten.
Wij willen daarom benadrukken dat wij in geval van jouw bestelling en die van anderen altijd de beste bedoelingen hebben en doen wat mogelijk is om onze klanten een optimale klantbeleving te bieden.
Wij hopen dan ook dat je alsnog zult overwegen om in de toekomst bij ons je aankopen te doen. In dit geval hebben wij niet aan je verwachting kunnen voldoen, maar zien je graag nog een keer terug om je te overtuigen van ons serviceniveau!