Deze score is gebaseerd op 689 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameranu.
Cameranu verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. Cameranu biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.
Goedendag,
We hebben alles even uitgezocht hierover, maar de vraag die gestuurd was hebben wij op 26 april ontvangen, 27 april waren wij gesloten ivm Koningsdag en hierna zijn de mails opgepakt.
Omdat de vraag van technische aard was en we dit goed wilden uitzoeken hebben we hier op 1 mei een reactie op gegeven, incl. onze excuses dat het wat later is geworden.
We kunnen het telefonische advies niet meer terug halen, vandaar dat we aangeboden hebben de artikelen kosteloos retour te laten komen.
Echter gaf je later zelf aan dat het inmiddels opgelost was door extra hotshoe adapters aan te schaffen.
We hopen hiermee duidelijkheid te hebben gegeven over de situatie.
Een prettige dag gewenst.
Met vriendelijke groet,
Cameranu
Beste Melanie,
Bedankt voor je review.
Vervelend om te horen dat je een defect artikel hebt ontvangen.
We doen ons best om je retour zo snel mogelijk te verwerken, echter gezien wij dagelijks erg veel pakketten binnen krijgen is het voor ons lastig om hier een specifiek pakket tussenuit te halen.
Inmiddels hebben wij inderdaad contact gehad en een nieuwe opgestuurd. Deze zal je spoedig ontvangen.