Deze score is gebaseerd op 689 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameranu.
Cameranu verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. Cameranu biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.
Beste Merel,
Bedankt voor je review.
Ten eerste mijn oprechte excuses dat je voor niets naar de winkel bent gekomen.
Ik zie inderdaad dat er vanuit het systeem een automatisch bericht is uitgegaan dat je de bestelling kon ophalen.
Dit had uiteraard niet mogen gebeuren, wij erkennen dit probleem en zijn druk bezig om dit proces te verbeteren zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden, en jij niet eerst hoeft te bellen naar de winkel.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review.
Wij zijn blij om te horen dat je het pakket inmiddels toch hebt mogen ontvangen. Ook dank voor je eerlijkheid hierover.
Wel erg vervelend dat dit zo gelopen is.
Het lijkt er misschien op alsof wij het niet serieus namen omdat je zelf om een reactie moest vragen, maar achter de schermen zijn wij steeds bezig geweest met PostNL, omdat er een onderzoek liep via hen.
Zodra wij meer weten over de status van een pakket nemen wij altijd contact op.
Uiteraard waren wij het ook niet eens met hoe dit is gelopen, en dit is dan ook zeker doorgezet naar PostNL om dit in de toekomst te voorkomen.
Wij wensen je in ieder geval veel plezier toe van je bestelling.