Cameranu - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameranu.

Cameranu stelt zich voor

Cameranu verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. Cameranu biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Deze score is gebaseerd op 689 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,9

PeterV 20-08-2024

10,0
De ontvangst, praatje en to the point. Dat alles maakt al dat je ontspannen een belangrijke aankoop kunt doen.

Ria 20-08-2024

10,0
Goed geholpen door vakkundig medewerker. Hij dacht met mij mee en gaf goed advies. Ik heb de telelens gekocht en ben er heel blij mee. Voor mijn volgende aankoop ga ik weer naar cameranu.

Kim 19-08-2024

Fijn dat het snel binnen was bij mijn gekozen winkel!
Zo kon ik het ook even bekijken voordat ik daadwerkelijk tot kopen over ging.
Tevreden met mijn aankoop.

Amy van Wijk 19-08-2024

Super net bedrijf, na lang overwegen een camera aangeschaft.
Op cameranu uitgekomen.
Ik wist niet zeker of deze camera voor mij wel geschikt was dus voor de zekerheid toch even met de klantenservice contact opgenomen.
Deze stonden mij netjes te word.
Ik kreeg toevallig bij de camera draadloze oortjes.
Deze waren jammer genoeg niet bijgeleverd, daar moet ik nog wel achter aan.
Na een bericht werden die direct nog nagezonden.
Ze zijn snel met leveren, de volgende dag in huis dat is ook fijn!

Rob 19-08-2024

Lens dop en filter besteld, snel. In en gekregen keurig bezorgd en verpakt binnen gekregen.

Rob 18-08-2024

10,0
Snelle service, goede communicatie en prima prijzen.
Meerdere malen spullen besteld en altijd goed geholpen!

Mees 17-08-2024

10,0
Een tijdje geleden was ik op zoek naar een cpl filter voor mijn lens. Ik had het specifieke model gevonden die ik wou en begon te vergelijken waar hij het goedkoopst was en er goede service en verzending is en kwam natuurlijk weer bij cameranu. Ik had het filter savonds besteld en hij kwam vlak voor de middag de dag erna.
Ik heb het filter nu al een poos en het bevalt me zeer. Dus zeker een aanrader om je spullen bij cameranu te bestellen.

Vandaag was ik ook nog even voor het kijken naar de winkel en er was tot mijn verbazing een ambassadeur van Sony in de winkel en die heeft mij zeer geholpen.

Een kleine samenvatting: ervaring op de site top, snelle levering en een goede service in de winkels

Inruilen en verkopen goed en effectief verlopen 17-08-2024

Ik heb een aantal objectieven ingeruild en verkocht en dat proces is prima verlopen. Bij inruilen is de prijs voor de ingeruilde spullen hoger vergeleken met verkopen, logisch! De geboden prijs is lager dan bij losse verkoop via de Marktplaats-achtige sites, maar het voordeel bij cameranu is dat het snel en effectief afgehandeld wordt. Ik was tevreden over de geboden prijs. Het proces is helemaal online afgehandeld.

Bart 17-08-2024

Zeer blij met de service, duurde even voordat mijn bestelling voorradig was. Maar door even contact op te nemen via chat, werd mijn bestelling nu in 2 zendingen verstuurd. Ook met andere vragen erg fijn geholpen middels de chat optie.👍

Antal 15-08-2024

10,0
Bij Cameranu Groningen geweest.
Vriendelijke en behulpzame mensen.
Hebben alle tijd voor je en geven goed advies.

Joris 15-08-2024

Bij Cameranu onlangs in de winkel geweest voor de aanschaf van een nieuwe camera-rugzak. Bij mijn eerste bezoek duurde het helaas erg lang voor er iemand wilde komen helpen. Niet erg dat een medewerker niet meteen op je afstapt om te vragen of hij/zij je kan helpen, maar nu leek het bijna alsof men geen interesse had om te helpen.
Uiteindelijk vriendelijk geholpen door een medewerker. De gewenste tas was niet volledig beschikbaar en een alternatief merk/type was er ook niet. Maar deze opties kon men op zicht wel bestellen voor mij zodat ik ook kon kijken of mijn camera er daadwerkelijk in zou passen. Na een berichtje dat de spullen binnen waren opnieuw naar de winkel getogen en daar (dit keer wat sneller) geholpen en alle gelegenheid geboden gekregen om de rugzakken rustig te bekijken en te proberen. Draagcomfort is immers wel van belang bij de aanschaf van een goede rugzak.
Uiteindelijk tot aankoop in de winkel overgegaan en netjes de (op mijn verzoek aangepaste) factuur in de mail gekregen.
Fijn om in een winkel verschillende opties te kunnen proberen en nog fijner dat cameranu twee tassen in optie voor mij wilde geven!
Ook al was de start een klein beetje 'vals', alsnog ben ik goed en vriendelijk geholpen!

Jan Eekhof 14-08-2024

Kocht een gebruikte Canon 750D de advertentie gelezen en besteld met 2 dagen in huis direct instellen en foto's maken in alle omstandigheden en resultaat perfect ben er erg blij mee, wat in de advertie stond klopte helemaal

Jan Eekhof 14-08-2024

Ik kocht een gebruikte Canon 750D de levering was echt spoedig met 2 dagen thuis tuurlijk direct instellen en foto's maken en een heel mooi resultaat perfect ben er erg blij mee

Boris 13-08-2024

10,0
Cameranu Amsterdam beschikt over veel goede werknemers, waaronder een aantal uit het voormalige Calumet wat voorn heen een zelfstandig bedrijf was. De samenvoeging van deze 2 bedrijven zorg er voor dat het beste van beide partijen getoond worden. Service en kennis in een bedrijf met professioneel apparatuur.

Anne 13-08-2024

Ik had problemen met mijn camera en ben nergens zo goed geholpen als hier. Iedereen dacht ontzettend goed mee en stelde ook voor om tijdens het opsturen van mijn net nieuwe camera een leen camera mee te geven. Dit was zo fijn omdat ik hierdoor gewoon door kon met mijn werk. Ze hebben heel goed mee gezocht naar het probleem in mijn camera nadat de fabrikant niks had gevonden en het uiteindelijk op gelost.

Levi 12-08-2024

10,0
Meer dan genoeg keuze door het grote assortiment met uitstekende informatie en goede prijzen zeker een aanrader voor ieder wat wils

Harmen 11-08-2024

Een nieuwe cameratas gekocht. Na prima advies duurde de levering erg lang, maar uiteindelijk na 4 weken was de tas ook 60 Euro duurder. Maar ik kreeg hem voor de oude prijs.
Meeste personeel is erg kundig en weet veel van de apparatuur. Iedereen is iig erg servicegericht. Wederom erg plezierig geholpen

DaimyS 11-08-2024

10,0
Naar de winkel cameranu gegaan in Rotterdam. Wat een top service en advies! Ik twijfelde heel erg over de verschillende soorten camera's. Op internet kan je zoveel informatie vinden mar dan weet je eigenlijk nog net niks. In de winkel hebben ze mij geholpen met de juiste camera uitzoeken. De camera voldoet helemaal aan onze wensen. Afgelopen twee weken in Sri Lanka de mooiste foto's gemaakt.

Dirk 10-08-2024

prachtige winkel in Rotterdam, volop parkeerplaatsen, vriendelijk en vakkundig personeel, afspraken met/via de webshop correct nagekomen, helemaal top dus...

Ligt Media 09-08-2024

10,0
Heb tot nu toe al mijn camera gear aangeschaft bij CameraNu, op een paar specifieke artiekelen na. Levering is altijd snel. Klanten service reageerd snel. Prijs is zeer goed, vaker goedkoper dan bij de concurrent. Levert soms ook meer dan de concurrent te bieden heeft. Al met al enorm tevreden over deze goede webshop!

HB 09-08-2024

Bij deze winkel al vaker aankopen gedaan en bevalt prima. Snelle verzending, producten worden goed verpakt en verzonden.
Advies gevraagd via WhatsApp en snel antwoord gekregen, een fijne service.

Mir 09-08-2024

10,0
niet alles van mijn bestelling was leverbaar, nadat na een week nog steeds niet alles leverbaar was, is het gedeelte dat wel geleverd kon worden, snel verstuurd. medewerker van klantenservice communiceert duidelijk en snel

Mark 08-08-2024

Reeds uit het verleden al prima ervaringen met Camera.Nu.
Snelle levering, goede producten en prima service.

Recent een schade aan een camera opgelopen. Prima begeleiding gehad en ondanks schaarste aan onderdelen toch vlot gerepareerd.

Op een email vraag in de avond kreeg ik zelfs later op dezelfde avond tot mijn verbazing een vlotte en duidelijke email reactie.

Prima, CameraNu!

armando jansen 07-08-2024

7,0
Ik had een camera besteld, een voordeelset in combinatie met een geheugenkaart en polsband. Nu bleek na de ingebruikname dat het aanbevolen en geleverde geheugenkaartje (van de setaanbieding) niet geschikt was voor de betreffende camera. Dat was dus een fout op de website. Ik heb daarover contact gezocht en in eerste instantie was men niet bereid dit probleem op te lossen want ik had de originele verpakking van het kaartje niet meer etc. Wel kon ik met korting het juiste kaartje kopen......

Dat is natuurlijk geen echte oplossing, ik zit met een (duur) kaartje dat ik niet kan gebruiken, door een fout bij deze zaak, en vervolgens had ik extra geld uit moeten geven om een juist kaartje te ontvangen. Het heeft even wat voeten in de aarde gehad maar uiteindelijk is het juiste kaartje mij kosteloos toegezonden en is het probleem opgelost.

Dat heeft mij echter meer moeite gekost dan verwacht, op dat vlak zou de firma zich wat klantgerichter op kunnen stellen. Zeker ook omdat dit probleem een fout van het bedrijf zelf betreft.

Anyway, eind goed al goed. Ik heb de juiste kaart en daarom een 7 in plaats van een 8 als beoordeling.

Robert Lagendijk 07-08-2024

10,0
Goede, snelle levering, dus ook binnen 24 uur in huis. Vaak nog sneller. Altijd de goedkoopste.

Toon meer reviews