Cameranu - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameranu.

Cameranu stelt zich voor

Cameranu verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. Cameranu biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Deze score is gebaseerd op 689 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,9

Ronald Straks 18-10-2024

Prima bedrijf, prijs kwaliteit is in vergelijking met andere bedrijven top.
Levering was ook binnen de afgesproken tijd.
Aanrader dus voor je aankopen.

Andre Franken 17-10-2024

10,0
Ik heb een tweedehandse Insta360 One X2 gekocht via de webshop van Cameranu. Ik heb gekozen voor een tweedehandse verouderde dus goedkopere camera omdat ik het wil gebruiken op grote hoogte onder extreme omstandigheden aan een vligerlijn. Ik ken de voor- en nadelen van deze camera maar het overtreft mijn verwachtingen. Niet perfect maar wel leuk.

Marion 17-10-2024

Goed assortiment, en fijne voorlichting en begeleiding in het kopen van telescoop met statief.

Slecht telefonisch verkoop advies 17-10-2024

3,0
Ten eerste vindt ik de inruilprijzen tov Kamera Express slecht, daar biedt Cameranu echt honderden euro’s minder. Ik zou hier dus niet snel iets kopen op basis van inruil. Verder vind ik de telefonische verkoop slecht qua kennis niveau (mediamarkt niveau). Ze weten het niet, moeten het aan een collega vragen en komen dan nog met het verkeerde verkoopadvies. Vervolgens zit ik weer met de gebakken peren en kan er weer achteraan bellen om het goede te krijgen. Dat is me nu al twee keer overkomen. Uiteindelijk komt het goed, maar het is enorm irritant en ondermijnt mijn vertrouwen in deze winkel.
Cameranu 22-10-2024 Officiële reactie

Goedendag,

Bedankt voor je review.
Jammer om te horen dat je ontevreden bent over onze inruilprijzen en advies.
Ik heb het even nagekeken maar zie geen recent contact terug over een aankoop en kan dus niet aangeven waar dit is mis gegaan. Tevens zie ik bij jouw recente bestellingen geen retouren. Indien we jou kunnen helpen bij het omruilen van een order vernemen we het graag.

JV 17-10-2024

Goede prijs/kwaliteitverhouding, snel geleverd, en erg goede service. Bij een tweedehands product miste een klein onderdeel, en dat hebben ze meteen nagezonden. Bedankt!

Ghita 17-10-2024

5,0
Snelle verzending, netjes verpakt. Maar.

Ik had een Jupio accu gekocht waarbij ik uitgebreid gecontroleerd had op comptabiliteit. Die ik bestelde stond bij vermeld dat hij compatibel was, echter eenmaal in huis accepteert de camera de accu niet. Het komt in een verpakking die je onmogelijk onbeschadigd kan houden. Bij het aangeven van dit probleem wordt me verteld dat ik de accu kan ruilen, maar met een onbeschadigde verpakking anders wordt er waardevermindering gerekend. Hoeveel waardevermindering is niet verteld, maar waardevermindering rekenen op een beschadigde verpakking die onmogelijk onbeschadigd kan blijven voor het openmaken vind ik persoonlijk niet echt netjes. Dat de accu niet compatibel is maar wel als zijnde verkocht wordt is niet mijn schuld, je komt er pas achter dat ie niet compatibel is als je hem test, om te testen moet de verpakking dus enigzins kapot en omdat die kapot is zou ik dus niet de volle prijs terug krijgen.

Omdat ik per direct een accu nodig was ben ik naar een andere camera zaak gegaan. Deze vertelden mij dat de Jupio idd problemen kan geven met compatibiliteit, maar als een accu als compatibel wordt verkocht en dat niet blijkt te zijn, dat een camera winkel deze kosteloos kan ruilen bij Jupio als fabrieksgarantie. Dat Cameranu klantenservice dus waardevermindering aangeeft vanwege beschadigde of missende verpakking is niet netjes gezien dit een fabrieksgarantie kwestie is en ook met beschadigde of missende verpakking mij gewoon 100% hadden moeten geven. De camera winkel in kwestie heeft mijn accu ingenomen en het 100% vergoed op aanschaf van een originele accu. Zo had het eigenlijk moeten gaan bij cameranu. Gezien er tussen mijn gespecificeerde vraag en het antwoord van de klantenservice genoeg tijd heeft gezeten vind ik dat er door klantenservice onkundig is geantwoord en weinig onderzoek is gedaan naar het probleem en de bijbehorende fabrieksgarantie / afspraken met Jupio.
Cameranu 22-10-2024 Officiële reactie

Goedendag,

Bedankt voor je review.
Ten eerste onze oprechte excuses voor de situatie.
Uiteraard is het vervelend dat de accu niet compatibel bleek te zijn met de camera, en dit had dan ook zeker aangepast moeten worden op onze website.

We hebben het even nagekeken maar in dit geval is het doosje ook te openen zonder deze te beschadigen. Mocht het een blisterverpakking zijn welke niet anders open kan dan door deze stuk te maken, zijn we hier uiteraard coulant in.
We hebben helaas niet kunnen zien hoe beschadigd de verpakking was en hebben hier dus verder geen oordeel over kunnen vormen. We hadden graag alsnog even met je meegekeken, maar uit je bericht blijkt dat dit inmiddels is opgelost.

Arif Mustafazade 16-10-2024

10,0
Very fast delivery to the shop and friendly staff.

Behdad 16-10-2024

10,0
Top service en vriendelijk.

Dirk Ouwehand 15-10-2024

10,0
Super geholpen, na een mailtje binnen drie minuten antwoord en super geholpen

Frans 15-10-2024

10,0
Ik was de eye cup van mijn Sony A7 IV verloren dus ik had een vervanger nodig. Deze vond ik bij Cameranu. Snelle levering.
Ik heb alleen één suggestie aan Cameranu. Sommige artikelen zoals bijvoorbeeld mijn eye cup of een SD kaartje kunnen door de brievenbus. Wellicht is het een idee om sommige kleine producten die niet snel stuk kunnen gaan in de post, via de brievenbuspost te versturen. Dat scheelt weer in de verzendkosten.

Patrick 14-10-2024

10,0
Ik had met spoed een cadeaubon nodig. Sochtends via de webwinkel besteld en savonds in huis. Werkelijk subliem als je in nood zit!

Saskia 14-10-2024

10,0
Duidelijke webshop. Voor mij was het het makkelijkst om mijn bestelling in de winkel op te halen; dicht bij huis. Het was er zoals beloofd de volgende dag! Vriendelijke service in de winkel zelf.

Gea 13-10-2024

Ik ben een tijdje terug in de winkel geweest in Apeldoorn. Daar ben ik uitstekend geholpen!! Veel uitleg en goed advies. Ik kwam voor een telelens of een macrolens. Van beide goede uitleg gehad. Hierdoor kon ik kiezen en ik ben enorm blij met mijn macrolens .

Niels 13-10-2024

Website is goed overzichtelijk en ik kan snel producten vinden op basis van sub-selecties (zeker in vergelijking met andere aanbieders). Omschrijving van producten is altijd uitgebreid. De service is prima, zeker als het echt belangrijk is: Ik heb 1 keer een probleempje gehad met een occasion welke niet in de verwachte staat was afgeleverd, maar dat werd na retour snel en probleemloos afgehandeld (geld terug). Op de beperkte Nederlandse markt met slechts enkele andere winkelketens (die bij iedereen wel bekend zijn), geeft CameraNu een goed en betrouwbaar gevoel.

Mario 12-10-2024

Al jaren bestel ik mijn spullen bij camera nu ,
En al jaren gaat dit probleemloos
Perfecte service en nooit moeilijk doen als je iets wil wijzigen
Altijd keurig volgens afspraak geleverd
Altijd netjes verpakt
Kortom “top hedrijf”

Klaartje fotografie 11-10-2024

Via CameraNu een fotografieworkshop gevolgd waarbij we op de top van het WorldPortCentre konden genieten van een uniek uitzicht over Rotterdam en daarnaast weer heel wat geleerd van de docenten Ellen en Johan. Wat een belevenis! Alles tot in de puntjes geregeld en vooral: veiligheid voorop!

Jacques van Niekerk 11-10-2024

1,0
I ordered from you since gopro did not have stock. I even paid more for the product since I expected to receive the item you listed on your website within a reasonable time. It has been 2 week now, and I have not received a tracking number. This is not acceptable.
Cameranu 11-10-2024 Officiële reactie

Good day,

Thank you for your review.
When you ordered on our website it was already mentioned that the delivery time is unknown.
This was also confirmed to you by e-mail.
I'm sorry to hear that this was not clear to you.

The order has been cancelled and we refunded the payment on your request.

Hans Balsing 09-10-2024

Makkelijk te vinden snelle reactie en nog sneller in huis. Beter kan eigenlijk niet

Rob de bruijn 09-10-2024

10,0
Na een vrij negatieve ervaring mbt tot voorlichting en uitleg in 2 andere fotografie winkels (ketens) werd ik bij cameranu in Rotterdam uitstekend en vol overtuiging geholpen en kreeg ik antwoord op al m'n vragen en goede uitleg. Na enig tijd verder te hebben gekeken was de keuze om verschillende items op gebied van externe flitsers en modifiers te kopen bij cameranu.nl snel gemaakt, waarna alles ook snel en netjes geleverd werd. Alles werkt naar behoren en ben dan ook zeer tevreden.

Co Keizer 09-10-2024

Nadat we besteld hadden (een GoPro Hero 13 black) kregen we een email van GoPro met een aanbieding van een gratis accessoire pakket bij aankoop van een GoPro Hero 13. Ook Cameranu honoreerde dat aanbod. Echter bleek het aangeboden geheugenkaartje niet de juiste te zijn maar ook dat werd nog keurig en vlot geregeld en toegezonden.
Alle communicatie ging snel en ik ben wederom prima geholpen door Cameranu.

Madison 08-10-2024

10,0
Ik had het heel laat besteld en toch was her er meteen de volgende dag al! Goed verzonden ook want je moet je legitimatiebewijs laten zien: wel zo veilig met dit soort pakjes!

Erik 08-10-2024

10,0
Klantvriendelijk, vakkundig en eerlijk advies op maat ontvangen.

Philippe 08-10-2024

Bij CameraNu zijn ze erg vriendelijk en denken ze altijd mee. Ze hebben verstand van zaken en het allerbelangrijkste is dat de producten optijd en goed geleverd worden. De afgelopen 2 jaar heb ik nog nooit 1 probleem gehad en dat is niet vanzelfsprekend. Camera nu is mijn "Go to" geworden en zal dat voorlopig nog blijven.

Fotografie Jan Oehlen 08-10-2024

7,0
ben al héél lang klant bij ( voorheen Calumet) Cameranu

Joram 07-10-2024

10,0
Ik gluur al een poosje op CameraNu omdat ik in de markt was voor een lens, en heb uiteindelijk de knoop doorgehakt voor een Viltrox lens. De winkel toont zo enorm veel informatie over de producten die ze verkopen, dat je er eigenlijk wel alles kan vinden wat je er over zou willen weten. Tel daarbij op dat de prijs prima is (én Viltrox had een mooie korting deze week!) en de levering duidelijk gecommuniceerd en goed verpakt, en het was voor mij een no-brainer om hier te kopen.

Toon meer reviews