Deze score is gebaseerd op 689 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameranu.
Cameranu verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. Cameranu biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.
Beste John,
Vervelend om te horen dat het zo lang heeft geduurd met je pakketje! We zien dat er eerst onduidelijkheid was over het BTW nummer, omdat deze niet geverifieerd kon worden.
Na deze opheldering hebben we het direct verzonden, maar heeft het pakket een aantal dagen stil gelegen bij PostNL. We zien dat het pakketje inmiddels aangekomen is bij je.
Excuses voor deze vertraging, we zullen deze ervaring ook delen met PostNL.
Veel plezier met je bestelling gewenst.
Met vriendelijke groet,
Cameranu
Goedemiddag Jan,
We hebben je review ontvangen en willen onze oprechte excuses aanbieden hoe het is verlopen. We hebben aan jou gevraagd om een onderzoek te starten bij postnl. De reden hiervan is dat wij hebben aangegeven dat het retour pakket niet in ons bezit is. Met dit advies heb jij contact opgenomen wat wij natuurlijk enorm waarderen. Echter blijkt nu dat er wat mis is gegaan in ons magazijn. Dit is een uitzonderlijke situatie want vandaag hebben wij jou hierover gemaild. Het pakket is terecht. Jij zult dus het geld terug ontvangen van de retourzending. Vanwege het ongemak en het lange wachten zullen we als tegemoetkoming nog een presentje naar je toesturen. Met vriendelijke groet, Cameranu.