Cameranu - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameranu.

Cameranu stelt zich voor

Cameranu verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. Cameranu biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Deze score is gebaseerd op 689 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,9

J. Bunschoten 25-09-2024

Ik fotografeer al een aantal jaar en mijn behoeften in fotografie zijn constant aan het ontwikkelen en het veranderen. Daarom kies ik doorgaans voor de aanschaf van tweedehands producten. Het is fijn om te weten dat ze vantevoren zijn beoordeeld en dat je garantie krijgt op de door jouw aangeschafte producten. Daarnaast is het makkelijk genoeg om contact met ze te krijgen als je een vraag hebt of als er iets onverhoopt niet op orde is. Tot nu toe ben ik nog niet teleurgesteld door de tweedehands selectie van camera's en lenzen die ik heb gekocht via cameranu!

Anne 24-09-2024

**Altijd een feestje bij Cameranu Eindhoven**

Elke keer dat ik iets nodig heb voor mijn camera, ga ik met plezier naar Cameranu in Eindhoven. Waarom? Omdat je hier altijd snel, vakkundig én met passie wordt geholpen. Ze weten waar ze het over hebben en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Samen kom je tot de beste keuze, zonder gedoe. En het mooiste: ze leveren snel. Is iets toevallig niet op voorraad? Geen stress, dan wordt het meteen besteld en thuisbezorgd. Topservice!

Rik 24-09-2024

10,0
Ik kwam bij Cameranu terecht op zoek naar de best geprijsde Godox M1 ledlamp. Op zondagavond besteld, maandagochtend in huis! Dat maak je niet vaak mee...Complimenten hiervoor en voortaan begin ik met zoeken bij Cameranu.

hans 23-09-2024

10,0
zeer aardige en deskundige medewerker van de zaak, die alles zeer goed uitlegde en uitermate klantvriendelijk was.

Mark Van Roij 23-09-2024

2,0
Helaas geholpen door een zeer niet kundig personeelslid, deze jongeman had 0 kennis van het product, door deze ervaring zal ik niet snel nogmaals een aankoop hier doen.
Cameranu 26-09-2024 Officiële reactie

Hallo Mark,

Bedankt voor je feedback en jammer om te horen dat je ervaring in onze winkel niet naar verwachting was. We streven er altijd naar om onze service te verbeteren en jouw mening is daarin heel belangrijk voor ons. Mocht je meer details willen delen over wat er precies misging, dan nodigen we je graag uit om contact op te nemen via vragen@cameranu.nl. We nemen je feedback ter harte en zien graag je reactie tegemoet.

Nogmaals bedankt voor je bericht.

Met vriendelijke groet, Cameranu.

Ingrid 23-09-2024

10,0
Prachtig groothoek objectief gekocht. Postnl. maakte het pakket zoek. CameraNu stelt gerust, zoekt het voor je uit en lost het op. Fantastisch!! Inmiddels in mijn bezit en als altijd een prachtig 2e hands objectief dat eruit ziet zoals beloofd. Topzaak!!

Perry 22-09-2024

Snelle levering.
Omdat het een demo model is, was de doos open geweest.
De reserve sticks en 2 snoertjes ontbraken, na melding werden deze snel nagestuurd.

Marco 22-09-2024

Fijne service en enthousiaste medewerkers die verstand van zaken hebben. Voor de deur parkeren. Cameranu heeft een grote keuze. ik koop hier graag mijn spullen.

Chris 22-09-2024

10,0
Veel op voorraad, concurrerende prijzen, goed service en snelle levering.

Studio Buijserd 21-09-2024

10,0
Na een aantal keren bij een grote fotowinkel te hebben gekocht, kwam ik helaas toch tot de conclusie dat ze op bepaalde specifieke aankopen me matig konden helpen. Dit bracht me bij Cameranu in Urk, daar hebben ze echt de tijd voor me genomen en me in zeer goed geholpen in de juiste keuze/aankopen voor mijn fotostudio.

Robert keuringen 21-09-2024

De service / kennis en klantvriendelijkheid is zeer goed

Leo de Haas 21-09-2024

Mooie camera gekocht. Hierbij enkele dagen ervoor geweest om mijn camera's schoon te laten maken (mooie extra gratis service). Tijdens dit bezoek gesproken over nieuwe camera, spiegelloos.
Twee dagen later terug gegaan voor nieuwe camera. Wederom super goed geholpen en prima uitleg gehad over de nieuwe camera. Heb hem zelf mogen uitpakken en uitproberen.
Is nu de 4e camera, die ik hier koop en kom zeker weer terug. Top zaak met heel goede medewerkers die van de hoed en de rand weten.

Eduardo Ramalho 20-09-2024

1,0
Unfortunately, another purchase that didn't work out so well with CameraNu. I bought some Drones (Dji Mini 4 Pro Combo) and the transport box was completely open and destroyed, including the box of a drone that was completely crushed. The shipping company (UPS) employee said that they had to put tape on themselves because the box arrived completely open! This situation is due to the fact that CameraNu packs orders very poorly and uses very fragile and poor quality boxes. It is worth mentioning that the order came from the Netherlands to Portugal.
I can send photographs proving the condition of the boxes

Hello Eduardo,

Thank you for taking the time to share your experience with us.

We are very sorry that the order arrived to you in poor condition. This is absolutely not the experience we want to provide, and we would like to sincerely apologize for any inconvenience caused. We understand how important it is that an order is delivered safely and undamaged, especially with such a valuable product as the DJI Mini 4 Pro Combo.

You contacted us via WhatsApp on September 10 and explained the situation. We are happy that we have now been able to resolve the situation for you by exchanging the drones.

Kind regards, Cameranu.

Hello Eduardo,

Thank you for taking the time to share your experience with us.

Kind regards, Cameranu.

Niels 19-09-2024

10,0
Ik bestel al jaren mijn apparatuur bij Cameranu omdat ik erg tevreden ben met de service. Het personeel heeft verstand van zaken en geeft daarom goed advies. En ook de snelle levering is erg fijn voor als ik oo het laatste moment voor een shoot nog iets nodig heb.

Ben 19-09-2024

10,0
Eerst de verkeerde zonnekap besteld. Kon op een snelle manier geruild worden

Sidney Beesemer 19-09-2024

Altijd tijd voor een persoonlijk advies en aankoopbegeleiding. Experts met zicht op de wensen van de klant. Kan iedereen aanraden om hier je kostbare apparatuur te kopen. Ook voor advies na aankoop staan ze voor je klaar. 🔝🏅

Menno 19-09-2024

10,0
Ik winkel graag bij CameraNu, prettige website, concurrerende prijzen en een goede bezorgdienst via PostNL. In de regel alles snel geleverd. Het gevoel persoonlijke aandacht te krijgen via bijvoorbeeld een tegoedbon voor sensor cleaning en een prima hulplijn kan ik waarderen! ☀️

Kjeld 19-09-2024

10,0
Snel artikelen ontvangen. Toen ik een deel wilde annuleren was dit binnen een minuut geregeld.

Jeltsen 19-09-2024

6,0
Update: pakket is verdwenen en het aankoopbedrag is enkele dagen later teruggestort. Wat mij betreft prima opgelost, maar ik zal er nooit weer online bestellen en opsturen.

Review 12-9:
In eerste instantie leek het me een betrouwbare webshop, maar qua service laat het echt wel wensen te over. 6 sep een order geplaatst, 7 sep verstuurd met PostNL. Sindsdien lijkt het aangetekend pakket van de aardbodem verdwenen. Cameranu geeft aan dat PostNL het druk heeft bij het depot, echter PostNL laat weten (12 sep) dat ze nog niets hebben ontvangen. Ondertussen de opdracht gegeven het pakket meteen retour te laten sturen, mocht dit ooit boven water komen.

Hallo!

Het spijt ons ontzettend dat het pakket is verdwenen en dat je hierdoor een vervelende ervaring hebt gehad. We begrijpen dat dit je vertrouwen in onze online bestellingen heeft geschaad, en daarvoor willen we oprecht onze excuses aanbieden.

Dit zal in elk geval niet vaker voorkomen en dit was een uitzonderlijk geval. Spijtig genoeg was jij hier de dupe van en hebben we het geld teruggestort. Fijn dat het hiermee voor jou is opgelost.

Met vriendelijke groet, Cameranu.

Marc13 18-09-2024

6,0
In het verleden altijd prima ervaringen gehad, zowel in de winkels als online. Nu tot twee keer toe uitdagingen gehad bij het online bestellen: afgebroken bestelprosessen bij het betalen, resulterend in een bestelling met alleen bezorgkosten, en ene niet doorgekomen bestelling. Eerste keer een mail gestuurd en op zich netjes teruggebeld de volgende dag om e.e.a. Uit te zoeken. Spontane excuses voor het ongemak ontbraken helaas. Artikel waarvan de bestelling wel goed gegaan was werd overigens snel en goed geleverd. Een aantal dagen later weer een bestelling proberen te plaatsen en… wederom een afgebroken bestelproces. Heb mijn heil voor nu maar elders gezicht.

Bosma 18-09-2024

Duidelijk site, snelle levering, goed verpakt. Echt top. Ik kocht een camera in combinatie met een lens waar nog een leuke korting op zat.

Peter 18-09-2024

Dat ze goede producten verkopen weet ik al vanaf het begin van Cameranu. Wat me bindt als klant is het geduld en de tijd die ze hebben als je bij hen in de winkel bent. Wat ik het meeste waardeer is de moeite die ze voor je doen wanneer je een probleempje hebt met je apparatuur. Ze blijven bellen met de leverancier en zorgen ervoor dat het in orde komt. Daarbij houden ze je op de hoogte van de vorderingen. Eenvoudig, vriendelijk en betrokken.

George 18-09-2024

10,0
Ik zocht, voor andere doelen dan fotografie, een tas die ik makkelijk in de trein kon meenemen, wieltjes heeft maar ook als rugzak kon gebruiken. Uiteindelijk kwam ik bij Cameranu terecht. Had ik eerder moeten doen want in het verleden had ik prima ervaringen met hun webshop. Naar Urk gereden en uitstekend geholpen te kiezen uit de opties die ik op de site gevonden had. Prima product. Niet goedkoop maar de prijs waard.

Dennis W. 17-09-2024

10,0
Ik kom al jaaaaaaren bij CameraNu.nl. Het team neemt altijd de tijd voor mij (evenals voor alle andere bezoekers). Ze leggen alles goed uit, denken mee en komen met super goede oplossingen in geval van problemen.

Ook qua prijsstelling staat CameraNu.nl er goed voor, tuurlijk volgen/sturen ze de markt, maar over het algemeen ben je hier niet te duur uit, zeker niet voor de service, garantie en gratis koffie die je krijgt

Jean 16-09-2024

10,0
Dit bedrijf is een voorbeeld voor alle webshop
Op al t gebied top geregeld
Advies 10
Klantvriendelijk 10