Cameranu - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameranu.

Cameranu stelt zich voor

Cameranu verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. Cameranu biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Deze score is gebaseerd op 689 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,9

Canon telelens 24-10-2024

2,0
Op dinsdag 18 oktober 2024 bestel ik telefonisch een objectief net de mededeling dat ik die in de winkel in Utrecht zal afhalen.
De persoon aan de aan de andere kant van de lijn geef mij aan dat de met twee of drie dagen aanwezig zal zijn in de winkel in Utrecht.
Op vrijdag 18 oktober 2024 lees ik een review dag het betreffende objectief op donderdag was verkocht.
Ik heb hierdoor besloten niets meer bij Camera Nu te kopen, wat ik zelf zeer betreur omdat ik blij was dat Camera Nu ook in Utrecht was gevestigd.
Cameranu 29-10-2024 Officiële reactie

Goedemiddag,
Bedankt voor je review.
Ik heb het nagekeken, echter begrijp ik de situatie niet helemaal. Ik zie een order staan van 15/10, wellicht dat je deze bedoelt. Deze lens ligt overigens nog steeds voor je klaar. Wat een review hiermee te maken heeft begrijp ik ook niet helemaal, wij hebben soms meerdere van hetzelfde type lenzen op voorraad in een specifieke winkel.
Mochten we deze lens voor je annuleren of indien we nog iets anders voor je kunnen betekenen vernemen we het graag. Je kunt ons dan mailen via vragen@cameranu.nl

Wim 24-10-2024

Snelle levering en een goede prijs voor een tweedehands transmitter die perfect werkt. Heb in het verleden vaker hier gekocht en vind het een aanrader!

LvB 24-10-2024

7,0
Ik heb een lichtmeter besteld en ik ben heel tevreden met de kwaliteit! Doet wat ‘ie moet doen en makkelijk in gebruik. Ik raad Cameranu aan!

Frank M 24-10-2024

Goede service en product snel en goed verzonden. Fijn dat de verzending aangetekend was.

Annemieke 24-10-2024

10,0
We zijn in de winkel geweest waar we super geholpen werden. Ik vind het altijd zo fijn dat we alle tijd wordt genomen en er geluisterd wordt naar wat je graag wil.

Robert 24-10-2024

10,0
Webshop is duidelijk en overzichtelijk, bestelde Gimbal head werd volgens afspraak de volgende dag geleverd.

Rinus 24-10-2024

Goed, gewoon erg goed zoals iedere shop zou moeten zijn. Ik had een camera met lens en wat toebehoren besteld. Op hun website was te zien dat de lens niet meteen geleverd kon worden. Er kwam nog een mail waarmee ik hierop werd gewezen. Na een week kwam er netjes een mail dat de levertijd nog onbekend was. Prima en nette communicatie.. Ik besloot de lens te annuleren, geen probleem. De rest haalde ik gewoon op in hun winkel.

Erik 23-10-2024

Goede omschrijving van de cameratassen met uitgebreide foto's , waardoor ik een goede keuze heb kunnen maken voor een goede prijs . Tas is zoals omschreven en ben er super blij mee .
Duidelijke mail verkeer over dat het een paar dagen langer zou duren voor de verzending maar alsnog binnen 5 dagen in huis .
Zal hier zeker vaker bestellen .

Van der Haar 23-10-2024

Snelle levering.
Duidelijke informatie op de site.
Goede producten.

JW 23-10-2024

10,0
Vernieuwde site is overzichtelijk en CameraNu heeft me altijd waar voor mijn geld gegeven. Goede klantenservice en contact is plezierig. Voor professionals een fijne winkel!

Huib 23-10-2024

10,0
Product precies zoals omschreven en ik ben er heel blij mee

Hendrik 23-10-2024

10,0
Ik had de mavic air 3s gekocht ik had hem de volgende dag in huis . Terwijl ik liep te twijfelen om het te doen omdat hij pas een dag later uitkwam en heb hem toch besteld en wel op de valreep en ondanks dat had ik hem de volgende dag binnen en ik heb er geen spijt van en dat kwam ook doordat de batterij van de air 3 paste in de air 3s door dat ik dat had gevraagd was dat de doorslag. Terwijl een ander bedrijf het niet met zekerheid kon zeggen

Regina 23-10-2024

10,0
De informatie op de website over het fototoestel wat ik zocht was duidelijk. De telefonische service was prima toen ik toch nog wat technische vragen had over het product. Mijn bestelling werd goed ingepakt al de volgende dag bezorgd.

José 22-10-2024

10,0
Snel antwoord op mijn app, vakkundige support, snelle levering van het gevraagde product. Top!

Martin Kuipers 22-10-2024

10,0
Ik ben super goed geholpen bij het samenstellen van mijn videokit voor onze marketingafdeling. Zelf had ik al een goed beeld van wat ik nodig had, maar ik had toch twijfels over een geplaatste bestelling. Geen probleem! Binnen dezelfde dag was mijn bestelling aangepast en onderweg, zonder ingewikkelde afhandeling. Erg fijn!

WpD 22-10-2024

10,0
Topservice! Verrekijker op een vrijdagmiddag om 16:00 besteld. Zelfde dag was de bestelling nog verwerkt. Was de volgende dag gewoon voor 12:00 in huis! Nog nooit zo'n goede verzendservice gehad

Kees 21-10-2024

7,0
Het product wat ik besteld had bleek niet meer op voorraad, terwijl er op de site stond dat er nog één exemplaar beschikbaar was.
Er werd onmiddelijk een mail gestuurd dat er vertraging opgelopen was zodat ze iets meer tijd hadden. Na een paar dagen heb ik maar een mail gestuurd en kreeg de volgende dag reactie dat het product dus niet meer leverbaar was.

Er werd gevraagd of ik een alternatief wilde, of dat ik mijn geld terug wilde. Ik heb gekozen voor een iets duurder (en nieuwer) product en ik kreeg hier direct de bevestiging en een betaalverzoek voor het verschil in prijs. Na de betaling werd het pakket direct ingepakt en werd het de volgende dag zonder problemen aangetekend verzonden.

Al met al dus iedere keer wel tevreden over de duidelijke communicatie en handige website. Één klein puntje: zorg ervoor dat jullie site geod up-to-date is :)

Boudewijn 19-10-2024

10,0
Een lens gekocht die krap aan voor mijn vakantie binnen zou komen of net niet. Via mail contact gehad en de service was eerlijk. Gelukkig was de lens ook op tijd, zelfs nog een dag eerder. Zeer goede levertijd, prima service en een gelukkige klant.

Maarten 18-10-2024

10,0
Afgelopen week langs geweest om een Peak Design draagriem te kopen. Ik kreeg daarbij prima advies, nog wat extra korting op een kortingsbon die eigenlijk niet van toepassing was en een gratis sensor cleaning!
Top service bij CameraNu. Gewoon een winkel waar je graag naar toe gaat en met een big smile weer buiten staat.

Beau 18-10-2024

10,0
Dat jullie snel zijn wist ik al! Maar ik had deze keer voor afhalen in de winkel gekozen omdat ik deze wilde zien. De man achter de balie was zeer vriendelijk, duidelijk en kon er een praatje mee maken. Zoals het hoort zou je kunnen zeggen, maar in deze tijd bijna uitzonderlijk. Kortom, top! Ik zal dan ook zeker al mijn nieuwe gear bij jullie komen bestellen (halen!).

Marja 18-10-2024

Ik werd fijn geholpen super verkoper . Hoefde niet lang te wachten . Na de koffie weer terug naar huis

Luna 18-10-2024

10,0
Super snelle levering binnen 1 dag en klantenservice die tot 10 uur ‘s avonds te bereiken is! Hierdoor kon ik mijn nieuwe lens de volgende dag nog in huis hebben.

Marja van Merkestein 18-10-2024

Ik kies voor cameranu omdat ik altijd zeer tevreden ben. Wordt altijd goed geholpen en geïnformeerd. Ik bestelde iets via de webshop. Helaas was het niet leverbaar. Cameranu houdt mij goed op de hoogte van mijn bestelling.

Jan 18-10-2024

Cameranu is een heel prettige winkel waardeloor je iedereen serieus genomen wordt en vriendelijk en uitgebreid mertgeduld wordt voorgelicht
Ga er ook her lieftallige persoonlijk naar toe naar dan op Urk

Jan 18-10-2024

Prima bedrijf, komt netjes zijn afspraken na.
Ik had een klein dun pakje, jammer genoeg zat dat in een te grote doos, anders was het een tien.

Toon meer reviews