Cameranu - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameranu.

Cameranu stelt zich voor

Cameranu verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. Cameranu biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Deze score is gebaseerd op 689 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,9

RW 23-06-2024

10,0
Fijn bedrijf...en de medewerkers weten waar ze het over hebben. Ook online bestellingen gaan perfect. Kom er al jaren...en nog nooit een probleem gehad. Wil graag een lens bij mijn nieuwe camera..En dan koop ik hem bij Camera Nu

Chris 23-06-2024

10,0
Groot assortiment,scherpe prijzen en als je iets wilt weten helpen ze je goed en duidelijk antwoord

Vonneke 23-06-2024

10,0
Cameranu Eindhoven. Heeft me met de afgelopen 2 problemen heel erg goed geholpen. Camera was in reparatie. Na retour bleek door hun kundige inspectie dat deze niet/ niet goed was uitgevoerd door het bedrijf waar de camera vandaan Ze hebben ze flink achter de broek aangezeten zodat ik m op tijd terug kreeg. En een artikel besteld waarin een productiefout zat. Netjes een alternatief aangeboden.

Stefan 23-06-2024

Snelle levering, goede prijs. Enige wat (wederom) ontbrak was de lens cleaning card van 89 waar ze mee adverteren

Jaco 22-06-2024

10,0
Zoals altijd gaat het bestellen makkelijk op camera nu.nl en wordt de bestelling tijdig verzonden. De bestelling wordt in niet in een te grote verpakking verzonden, (Dit maak je ook wel eens mee…), en op tijd geleverd.

Kortom niets op aan te merken en dat is waarom ik klant ben en blijf.

Rubina 21-06-2024

Super vriendelijke mensen die je helpen met het geen waar je naar op zoek bent. Rustige uitleg, nemen de tijd voor je en ze hebben een goede en ruime keuze. Voor iedereen wat wel iets. Een echte aanrader voor elke fotograaf.

Prima service van Cameranu.nl! 21-06-2024

10,0
Perfecte service, goede uitleg en snelle levering. Ik kreeg goede uitleg bij mijn voorselectie en daar werd adequaat advies op gegeven.

mitchell pont 20-06-2024

10,0
Super simpel geen rare dingen.

Precies wat ik wou dji osmo 3 bestellen en binnen q dag thuis wat wil je nog meer ?

Raoul 20-06-2024

10,0
Ik haal al jarenlang mijn camera benodigdheden bij Cameranu! Van camera's en lenzen tot fotopapier en lampen. Vergeleken met andere foto/video winkels hebben ze altijd een lagere prijs op de meeste producten. Ook een groot assortiment! Van mij mag er iets meer op voorraad zijn qua fotorolletjes of fotopapier, maar voor de rest is altijd alles er binnen 24 uur. Cameranu is voor mij altijd de eerste keuze!

Lina 20-06-2024

Vrij specifieke batterijen + opladers nodig, Cameranu had die. Snelle levering, en goed contact als er langere levertijd was.

Af 20-06-2024

2e hands lens gekocht in perfecte staat. Twijfelde erg of dat wel verstandig was.
Toppie binnen gekregen en niet te onderscheiden van nieuw. Hiermee was mijn leica portretlens-wens ineens wel haalbaar geworden.
Informatie op de site is ook wat je koopt, het klopt.
Een negen kmdat de garantie nog maar 1 jaar is. Dat vind ik kort in verhouding met de betaalde prijs.
Mn fotografie spullen koop ik hier omdat de uitleg en specs goed beschreven zijn zodat ik tot de beste keuze kan komen.

Sidney Beesemer 19-06-2024

Altijd het beste advies. Als je wilt weten wat het beste bij jouw wensen past zullen ze hier ruim de tijd voor maken. Ook maken ze graag je sensor even schoon. Al om al de beste customer experience die je kan krijgen. Petje af!

Jan 19-06-2024

10,0
Ontspannen sfeer in deze winkel.
Prima geadviseerd en geholpen bij het inruilen van mijn EF600 Canon lens en statief.
Was overigens niet de eerste keer dat ik deze winkel bezocht.

Guidov 19-06-2024

Met een belletje om een drone te kopen, waren ze bereid in apeldoorn even nog na sluitingstijd te wachten. Verkoop liep soepel en drone stond al klaar.
Paar dagen later contact gehad omdat de drone goedkoper was geworden. Ook hier werd niet moeilijk gedaan en verschil terug gestort. Super blij met de afhandeling en de naservice die cameranu mij geboden heeft

Daniela 19-06-2024

Allereerst heb ik eerder bij Cameranu fotospullen gekocht en de service en deskundigheid ervaren en daarbij is de winkel in Urk voor mij ook redelijk goed bereikbaar. Ik kreeg een goede prijs voor mijn oude camera en lenzen waarmee ik een nieuwe lens kon aanschaffen. Medewerkers zijn vriendelijk en reageren snel op vragen. Fijne winkel dus!

supersilent 18-06-2024

10,0
Goede prijs, supersnelle verzending! Gewoon zoals je van een goede webshop mag verwachten.
Al eerder spullen gekocht bij CameraNu en altijd dezelfde goede ervaring!

ACS72 17-06-2024

Super compleet aanbod, waardoor er altijd wel een oplossing is voor je vraag/probleem. En ook bij vragen is de klantenservice erg behulpzaam en reageert snel, via diverse kanalen.
Uiteindelijk ook bij jullie in de winkel in Amsterdam geweest en daar was ik erg van onder de indruk! Wat een mooie zaak: heel overzichtelijk en licht, veel en behulpzaam personeel. Ik kom graag met mijn zoon binnenkort langs om met hem nog wat aanvullende spullen te bekijken!

Suzanne van de Laar 16-06-2024

10,0
De tijd die de medewerkers voor mij namen was zeer ruim. Ook hebben zij mij geholpen met een update van mijn camera. Super blij met mij nieuw aangeschafte objectief! Ik kom zeker terug

Sjak 16-06-2024

10,0
Aanbod van fotospullen is gigantisch. Heb op zondagavond achtergronddoek besteld met de hoop die dinsdag met fotoshoot te kunnen gebruiken. Wat denk je, maandagavond al afgeleverd!
Prijzen zijn hetzelfde als bij die andere grote fotowinkel, maar hoe snel ik het telkens in huis heb geeft voor mij de doorslag om het bij camera nu te bestellen.

Hilda 16-06-2024

10,0
Net een set oplaadbare batterijen besteld. Foto komt overeen met het product. Het product direct in gebruik genomen en ze werken goed. Hoe lang ze meegaan weet ik nog niet maar voor nu lijkt het lang mee te gaan.

Oplaadbare batterijen voor een oudere camera. De camera wordt niet heel vaak gebruikt maar als we deze gebruiken is het intensief en maken dan veel foto's op een dag.

Mel 16-06-2024

10,0
Artikel was makkelijk te vinden op de site en door de review het product aangeschaft. De review op de site bij het product is eerlijk want de omschrijving en de review komen overeen.

Mocht ik weer iets aan moeten schaffen voor de camera weet ik waar ik het beste kan zijn

Martijn 15-06-2024

10,0
Heel tevreden met de fijne en eerlijke service van Cameranu. Iets tweedehands online kopen zonder het eerst te bekijken is altijd spannend. Omdat Cameranu zo’n goede beschrijving heeft is dit echt super bevallen. Heel erg blij met mijn Sony FE lens!

Fred Schuurhuis 15-06-2024

Kwam vlak voor mijn vakantie tot de ontdekking dat ik een Cokin adaptorring mistte voor een pas aangeschafte lens. Zou de volgende dag bezorgd worden maar er ging ergens iets mis. Cameranu nam zelf 's morgens telefonisch contact op om het op te lossen en liet me de keus: toch nog de zelfde dag via trunkrs of de volgende dag (wat te laat zou zijn) via PostNL. Prima opgelost!

Saskia 15-06-2024

Ik kwam een Epson fotoprinter kopen en werd zo fantastisch geholpen door een jongere en oudere medewerker van Cameranu.nl.
Zij namen met zijn tweeën alle tijd om mijn vragen te beantwoorden over de verschillen tussen twee type printers, ook advies over fotopapier was gewoon geweldig. Echt top deze winkel, zij nemen nog echt de tijd voor je!

Fred Hammink 15-06-2024

10,0
Zeer goed geholpen door vriendelijk en vakkundig personeel in Apeldoorn

Toon meer reviews