1 ster is er nog één teveel.
Voor de derde keer op rij is mijn bestelling voor Winparts niet interessant. 29-5 besteld, alles op voorraad. Voor meerdere auto's, erbij vermeld dat ze het niet hoeven te controleren, het klopt. De dag erna: wij twijfelen erg aan de juistheid, we zetten uw bestelling op blok. Lezen blijft moeilijk.
Contact gezocht, klopt wel, doet leveren. 4 dagen na bestellen reageren ze op mijn originele opmerking met ok, we gaan de order verwerken. Blijken er diverse delen niet op voorraad die op de website wel voorradig worden getoond. Hoe dan?
7-6 gebeld, men zou een deellevering doen die dag met de spullen die er zijn. Nu ruim 2 dagen verder en er is nog NIETS verstuurd. Denken zeker dat ik voor de lol 2 weken wacht op onderdelen. Nee hoor WInparts, er staat helemaal niet iets stil nu dat niet afgemaakt kan worden omdat jullie al 1,5 week verzaken en een ongeorganiseerde bende zijn.
Nu echt de laatste keer geweest dat ik hier geld heb achtergelaten. De vorige keren was het verpakken ronduit ruk. Bougies kapot geleverd, want stel je voor dat je die niet onderin legt met 2x een 5 liter blik remvloeistof er bovenop. Komt helemaal goed.
Ik lees hieronder dat ze een jaar of wat geleden overgenomen zijn. Ik begrijp het nu wel. Voorheen prima, altijd goed geholpen. Sinds 2021 is het inderdaad waardeloos. Autodoc en Autoonderdelen24 leveren inmiddels sneller vanuit DE dan Winparts en zijn een stuk goedkoper. Winparts was altijd de juiste optie als 5 werkdagen levertijd niet paste, dat tijdperk is duidelijk klaar.
Verneem het graag als de bezem door jullie organisatie is getrokken, tot die tijd gaat de omzet elders heen. Mocht het tot die tijd iemand aan de zijde van Winparts interesseren, regel dat mijn order WP222-270688 pronto geleverd wordt. Ik zal jullie 'help'desk morgen maar weer gaan contacteren.