Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Winparts.nl.
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Beste Joke,
Hartelijk dank voor je review. Vervelend dat je onderdeel meteen kapot ging. Onze excuses hiervoor.
Op basis van de gegevens heb ik geen order kunnen vinden. Graag ontvang ik een e-mail op het adres reviews@winparts.nl onder vermelding van het ordernummer. Ik kijk dan graag even met u mee.
Beste meneer De Meij,
Bedankt voor uw bericht. Heel vervelend dat u deze ervaring hebt met onze webshop. Onze excuses hiervoor.
De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Wij attenderen klanten hier op per e-mail. Dit is ook bij u gebeurd.
In veel gevallen is het bijvoorbeeld handig de maten op te meten van uw huidige filter en die te vergelijken met de maten die bij het gewenste filter staan vermeld.
Ik hoop u hiermee op weg te hebben geholpen.
Goedemiddag,
Fijn dat u de moeite hebt genomen een review te plaatsen. Jammer om te lezen dat uw ervaring met onze webshop niet positief is. Onze excuses hiervoor.
Door grote drukte zijn we momenteel niet zo goed en snel bereikbaar als we zouden willen. We werken er hard aan om deze situatie te verbeteren.
Ik zou graag even met u mee willen kijken naar uw order en zien wat ik daarin kan betekenen. Stuurt u hiervoor gerust een e-mail naar reviews@winparts.nl, onder vermelding van uw ordernummer.