Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Winparts.nl.
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Beste Guus,
Fijn dat u de moeite hebt genomen uw mening met ons te delen. Bedankt daarvoor!
We zijn blij te horen dat u een goede ervaring hebt met onze webshop.
Graag tot de volgende keer en veel veilige kilometers gewenst!
Beste Marco,
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze excuses dat uw onderdeel later binnenkwam dan verwacht door de aanduiding op onze website. Artikelen die in ons eigen magazijn liggen, hebben de aanduiding 'direct leverbaar'.
Artikelen die u niet nodig hebt, kunt u gemakkelijk retour melden via ons retourportaal: https://winparts.returnless.com/nl
Veel veilige kilometers gewenst!
Beste Douwe,
Hartelijk dank voor uw review. Heel vervelend dat u in toenemende mate ontevreden bent over de leveringstijden van onze webshop. Onze excuses hiervoor.
De verhuizing van ons magazijn begin mei heeft inderdaad voor veel vertragingen gezorgd. Voor het overgrote deel zijn de problemen die daar de oorzaak van waren, opgelost.
Het kan echter nog steeds voorkomen dat een bestelling later komt. Nogmaals onze excuses hiervoor. Er wordt hard gewerkt om ook deze issues op te lossen. Stap voor stap gaan we de goede kant op en we hopen uw onderdelen zo snel mogelijk gewoon op tijd te kunnen leveren.
Beste Reint,
Bedankt dat u een review geschreven hebt. We stellen uw feedback erg op prijs.
Helaas heb ik geen order kunnen vinden op basis van de gegevens, maar ik begrijp dat de vervoerder uw pakket onverrichterzake heeft teruggestuurd.
Het is helaas niet altijd duidelijk waarom dit gebeurt. Wanneer zulke pakketten weer bij ons terugkomen, wordt het bedrag echter automatisch teruggestort
Wilt u de artikelen alsnog wilt ontvangen, kunt u ze het beste opnieuw bestellen. We sturen ze dan graag opnieuw op.
Beste Rob,
Hartelijk dank voor uw bericht. Heel vervelend dat uw onderdelen vertraging hebben. Onze excuses hiervoor.
Ik zie dat ze naar verwachting morgen in ons magazijn moeten binnenkomen. De verwachte levering is dan donderdag. Ik zal uw order even volgen om u sneller op de hoogte te kunnen houden.
Beste meneer Hartholt,
Hartelijk dank dat u de moeite hebt genomen een review te plaatsen. Uw feedback is erg waardevol voor ons.
Onze excuses dat u opnieuw een probleem met onze levertijd hebt ervaren. Ik neem even contact met u op via een persoonlijke e-mail om te kijken of we hierin iets voor u kunnen betekenen.
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw bericht. Heel jammer om te lezen dat uw zending zodanig vertraagd was dat u het elders hebt moeten kopen. Onze oprechte excuses hiervoor.
Graag horen we of u de koelvloeistof alsnog retour wilt sturen. Laat u dit dan weten op reviews@winparts.nl, onder vermelding van uw ordernummer.
We kijken dan graag even wat we voor u kunnen doen.