Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Winparts.nl.
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Goedemorgen Jeffrey,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de remklauwverf niet heeft gedaan van u ervan heeft verwacht. Excuses voor de vervelende ervaring!
Aan de hand van uw gegevens heb ik uw order en conversaties met de klantenservice terug kunnen vinden. Ik zie ook dat er contact is geweest met de fabrikant, waarbij wij de case hebben voorgelegd. Het spijt mij dan ook te zeggen dat we u hierdoor niet verder van dienst hebben kunnen zijn.
Bianca
Goedemiddag,
Bedankt voor uw review. Het doet ons goed om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en prijzen! :)
Beste,
Bedankt voor uw feedback. Excuses dat u onze service op deze manier ervaren hebt.
Helaas lukt het mij niet om uw order terug te vinden aan de hand van uw gegevens. Zou u mij uw ordernummer willen mailen via support@winparts.nl, naar aanleiding van deze review?
Zo kan ik met u mee kijken en het mogelijk voor u oplossen.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling tot op heden nog niet geleverd is. Excuses hiervoor!
Helaas lukt het mij niet om uw order terug te vinden aan de hand van uw gegevens. Zou u mij daarom uw order nummer willen mailen naar support@winparts.nl, naar aanleiding van deze review?
Zo kan ik nagaan wat er mis gaat en het mogelijk voor u oplossen.
Alvast bedankt!
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw review. Het doet ons goed om te lezen dat u tevreden bent over de snelle afhandeling en het product!
Veel plezier van uw aankoop.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te lezen dat de schermen op deze manier geleverd werden. Excuses voor het ongemak.
Helaas lukt het mij niet om uw order terug te vinden aan de hand van uw gegevens. Het is mij daarom ook niet duidelijk geworden of u contact met ons hebt gehad omtrent deze schade.
Zou u mij uw ordernummer daarom willen mailen naar support@winparts.nl, refererend naar deze review?
Alvast bedankt!