Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Winparts.nl.
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Hi Frans,
Bedankt voor uw leuke review. Het is erg leuk om te lezen dat wij u versteld hebben doen staan :)
Graag tot een volgende bestelling!
Hallo Jorrit,
Bedankt voor uw beoordeling. Excuses dat uw pakket niet naar verwachting geleverd werd.
Wij doen uiteraard ons uiterste best om alle pakketten naar verwachting te leveren.
Echter zijn de levertijden op onze website een verwachting hiervan. Dit heeft ermee te maken dat er iets mis kan gaan in ons magazijn of bij de vervoerder bijvoorbeeld.
Zolang er geen track & trace informatie verstuurd is, is het pakket niet opgestuurd. U hoeft er dan ook niet voor thuis te blijven.
Beste,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat het deze storing veroorzaakt heeft. Excuses voor het ongemak.
Aan de hand van uw naam heb ik uw order terug kunnen vinden en daarbij de mail die u gestuurd heeft. Daarop is geantwoord en wordt in behandeling genomen.
Hi Rein,
Hartelijk dank voor uw leuke review. Het doet ons goed om te lezen dat u zo tevreden over ons bent! :)