Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Winparts.nl.
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Beste J.A. Kievit,
Dank voor uw review.
Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Wij begrijpen goed dat als u betaalt voor een zaterdag levering, u verwacht dat wij ook leveren op zaterdag. Onze excuses dat ons dit niet gelukt is. Wanneer de bezorgdienst het te druk heeft, dan komt het voor dat zij de bestelling doorschuiven. In dit soort situaties crediteren wij natuurlijk de betaalde avondtoeslag.
Mocht u de toeslag nog niet retour hebben ontvangen, dan kunt u ons een mail sturen op reviews@winparts.nl. Dan gaan wij dit zo snel mogelijk regelen.
Verder balen wij er natuurlijk van dat u zo'n nare ervaring heeft met onze klantenservice. Wij nemen uw feedback dan ook mee in ons verbeterproces.
Met vriendelijke groet,
Niels