Winparts.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Winparts.nl.

Winparts.nl stelt zich voor

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!

Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

7,3

Sucil 14-11-2024

10,0
Kan snel en makkelijk producten hier bestellen. Vandaag besteld morgen in huis.
Prima shop.

Soj 13-11-2024

Artikel zonder problemen om kunnen ruilen voor de juiste.
Geld binnen no time terug gekregen.

Olena 12-11-2024

10,0
convenient website, good price, very fast delivery. thanks you very much))

Jack van Hoof 11-11-2024

10,0
Makkelijke site,zeer duidelijk door kenteken zoeken en hulp is altijd voorhanden.

Rene 11-11-2024

10,0
Snel geleverd, niet duur en goed passend. Niks mis mee!

Andy 11-11-2024

Snelle levering en goede producten. Ik vind het een fijne webshop, die een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. Ik zal er zeker vaker onderdelen bestellen.

Nelleke 11-11-2024

Goed product, niet te duur. Snelle levering

userwild 11-11-2024

10,0
Bestelling had een goede prijs en de levering was keurig op tijd.

Han 11-11-2024

Alles correct en snel geleverd
Makkelijk via kenteken bestellen
Mooie prijs

ad 11-11-2024

10,0
noodreparatie spray besteld,(nog niet gebruikt dus kan niet zeggen of product goed werkt)
netjes geleverd

Henk 09-11-2024

Netjes en op tijd geleverd.

René 08-11-2024

10,0
Bestelling laat in de middag geplaatst. De volgende dag nog voor de middag in huis.
Dikke pluim voor Winparts!

Michel 08-11-2024

6,0
Er staat op de website aangegeven bij de producten die ik besteld had op voorraad en morgen in huis.
Dat geldt blijkbaar niet altijd heb meerdere werkdagen moeten wachten.
2 producten zijn om één of andere reden ook nog teruggestuurd.
Heb hierbij zelf contact moeten zoeken met betrekking tot de ontbrekende producten,met het verzoek erbij om het nog maar eens te bestellen.

Marck 08-11-2024

Enige tijd geleden een windscherm voor mijn auto gekocht.
Onlangs is er ingebroken en miste ik een paar onderdelen.
Deze zijn kosteloos geleverd.
Dikke pluim voor Winparts

NOEUWE SPOEGEL PASTE PEFERCT 08-11-2024

10,0
Geofijne, goede ede telefonische ondersteuning bij het maken van de juiste keuze.

Post.nl kon zogenaamd niet leveren bij het magazijn bij mijn werkgever???

Waardoorbik her het een dag later pas kon ophalen op het service punt.

Robbie 07-11-2024

10,0
Zeer makkelijk om te bestellen van het juiste onderdeel door de past op uw voertuig zekerheid. Ook verzending en track en trace worden waargemaakt. Winparts is echt een aanrader voor zowel hobby als professional monteur. Zelfs een retourtje wordt snel afgehandeld zonder problemen

J.A Kievit 07-11-2024

3,0
op dinsdag onderdelen besteld en extra betaald voor zaterdaglevering maar werd pas s'maandags geleverd
Levering was niet compleet,telefonisch niet bereikbaar via chat moeten communiceren en zou nalevering komen volgende dag weer via chat kontakt gehad want er zou via de mail bevestiging krijgen over nalevering had geen mail ontvangen
Na chat kontakt zou het pas de volgende dag verzonden worden
Dus na bestelling 1,5 week pas alles geleverd bestel hier dus niet meer vooral dat er ook wat laconiek gereageerd wordt
klantenservice-24 07-11-2024 Officiële reactie

Beste J.A. Kievit,

Dank voor uw review.

Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Wij begrijpen goed dat als u betaalt voor een zaterdag levering, u verwacht dat wij ook leveren op zaterdag. Onze excuses dat ons dit niet gelukt is. Wanneer de bezorgdienst het te druk heeft, dan komt het voor dat zij de bestelling doorschuiven. In dit soort situaties crediteren wij natuurlijk de betaalde avondtoeslag.

Mocht u de toeslag nog niet retour hebben ontvangen, dan kunt u ons een mail sturen op reviews@winparts.nl. Dan gaan wij dit zo snel mogelijk regelen.

Verder balen wij er natuurlijk van dat u zo'n nare ervaring heeft met onze klantenservice. Wij nemen uw feedback dan ook mee in ons verbeterproces.

Met vriendelijke groet,

Niels

muis 07-11-2024

duidelijke site, breed assortiment, kwaliteit producten voor een scherpe prijs en snelle levering

Ernst 07-11-2024

Ik bestel hier vaker en de onderdelen worden altijd snel en correct geleverd.
Keuze is erg goed en het bestellen op de overzichtelijke webwinkel is erg makkelijk.

Manon 06-11-2024

Bij Winparts een auto mat besteld via het invullen van de kentekenplaat op de website. Het was heel erg handig om een passend product te kunnen vinden via deze manier. De kwaliteit van de mat is uitstekend. Ik ben zeer tevreden.

Erik de Leeuw 06-11-2024

10,0
Snel kunnen bestellen, kwaliteit en pasvorm goed en zeer snelle verzending

Guy 06-11-2024

10,0
Reageren snel en komen met een alternatief wanneer het erop lijkt dat je bestelde artikel niet overeenkomt voor je opgegeven auto, top.

Pieter 05-11-2024

7,0
Webshop werkt goed.
20 wielmoeren gekocht van prima kwaliteit.
Deze simpele dingen waren allemaal individueel verpakt in dik plastic.
Wat een verspilling.

Fred 05-11-2024

10,0
Een van de duidelijkste webshops op dit gebied en tot nu toe altijd snelle probleemloze levering zonder gezeur met koeriersdiensten. Ik ben fan.

Joop 05-11-2024

Ik had een set ruitenwisser bladen aangeschaft voor mijn auto. Helaas was daar iets mis mee. Na co race gehad te hebben met de zaak . Kreeg ik een bon om nieuwe te bestellen . Binnen twee dagen had ik die in huis. Wat een super service en snel . Absoluut een aanrader om onderdelen te bestellen bij deze zaak.

Toon meer reviews