Winparts.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Winparts.nl.

Winparts.nl stelt zich voor

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!

Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

7,3

Ron van der Spoel 17-10-2024

5,0
ik bestel regelmatig bij winparts en over het algemeen gaat het best goed , helaas worden de aangegeven levertijden bijna nooit gehaald ook niet als je er een avondlevering van maakt en daar extra voor betaald. Daarbij zijn ze zeer slecht bereikbaar en hang je lang aan de lijn en via whatsapp krijg je helemaal geen antwoord. Daar valt veel winst te halen. mijn laatste bestelling is een accu waar ik nog steeds op zit te wachten die zou al een week geleden geleverd worden . Er wordt niet in oplossingen gedacht wordt alleen gezegd we gaan het uitzoeken en we houden je op de hoogte , niet dus moet je zelf weer achteraan. De Accu ligt bij Transmission en er is geen idee wanneer die gaan leveren. Zit je dan met een auto met kapotte accu .
klantenservice-24 21-10-2024 Officiële reactie

Beste meneer Van der Spoel,

Hartelijk dank voor uw review. Onze oprechte excuses dat u deze ervaring hebt met onze webshop en dat de levering van de accu niet goed is gegaan.

We nemen uw feedback mee naar de verantwoordelijke afdelingen. Ook zie ik dat de accu weer naar ons retour wordt gestuurd. Nogmaals onze excuses dat het zo is gelopen.

We nemen even contact met u op via een persoonlijke e-mail om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Rick 15-10-2024

3,0
De geschatte leverdatum heeft winparts nog nooit gehaald.
klantenservice-24 16-10-2024 Officiële reactie

Goedendag Rick,

Bedankt voor uw feedback. Wat jammer om te horen dat u deze ervaring heeft met onze webshop! Omdat ik uw order niet kan vinden op basis van uw review, kan ik niet achterhalen wat de reden van de vertraging is geweest. Een vertraging kan namelijk veel verschillende oorzaken hebben.

We doen ons uiterste best om alle orders zo spoedig mogelijk te verzenden. Mocht dat niet lukken, dan zullen wij u op de hoogte stellen via e-mail.

We hopen u spoedig terug te mogen zien, en we hopen uiteraard dat u niet opnieuw te maken zult krijgen met een vertraging.

Thirsa

Frank 14-10-2024

Ruime keuze, goed materiaal, goede prijs/kwaliteit verhouding, duidelijke info op de overzichtelijke site. Als op de site staat dat het geschikt is / past voor je auto, dan kun je er vanuit gaan dat dit ook echt zo is (mijn ervaring bij verschillende auto's).
Vorige week zonneschermen gekocht voor m'n net aangeschafte Hyuandai I10 en paste weer perfect. Netjes verzonden en duidelijke info betreffende verzending en ontvangst.

Kalkman 11-10-2024

1,0
Wat een aanfluiting is dit bedrijf..

Vorige week zondag bestelling geplaatst
5 liter olie
2x 1ltr olie
En een oliefilter
06-10-2024 besteld
08-10-2024 zou het binnen moeten zijn
08-10 -2024 bericht dat de order doorgeschoven word naar 15-10 ivm vooraad van de 5ltr can
09-10 via whatsapp contact gehad en gevraag of ze dan 7 liters wilde sturen ipv 1x5 en 2x1 ltr.. meneer op whatsapp voorraad nagekeken en dat kon.. hij zou zorgen dat het diezelfde dag nog verzonden zou worden.. dag erna geen track and trace dus ik weer app gestuurd waar tot op heden niet meer op is gereageerd.. dag erna dan maar bellen , kreeg ik een dame aan de telefoon wn die zei nee is niet gelukt we gaan vandaag ons best doen want hij staat op de looplijst en dan zou die morgen bij u binnen komen 11-10-2024.. enige wat er gebeurd is is een zending aangemaakt en niks verstuurd.. zojuist contact gehad met transmission , wat via wisman transport loopt en de dame vertelde me dat het pakket helemaal nog niet is aangekomen...

Kortom we zijn al meer als een week bezig voor mn spullen en ze liegen over de levertijden , wees gewoon eerlijk en negeer je klanten vooral niet !!
klantenservice-24 11-10-2024 Officiële reactie

Beste meneer Kalkman,

Bedankt voor uw review. Onze oprechte excuses dat uw order te laat is verzonden en dat de communicatie ment ons niet optimaal was.

In principe gaan alle pakketten in de avond mee met d vervoerder, maar het kan wel gebeuren dat ze niet meteen worden gescand na aankomst op het depot. Dat wil zeggen dat de vervoerder het pakket dan nog niet in het systeem kan zien en het lijkt alsof het er ook niet is.

De verwachting is dat uw pakket binnenkort wordt gescand en dan zichtbaar wordt in de track-and-trace. Mocht dit na 5 werkdagen nog niet het geval zijn, dan starten we een onderzoek voor u. De reden van deze wachttijd is dat in onze ervaring de meeste pakketten toch gaan doorlopen. Ik zal uw pakket ook even volgen om te kijken of dit inderdaad gebeurt.

We hopen een en ander hiermee te hebben toegelicht en wensen verder een fijne dag.

Sofie 07-10-2024

5,0
Eerste negatieve ervaring hier. Bestelling mooi geplaatst en betaald, waarna blijkt dat het huisnummer voor levering fout is overgenomen. Snel een mail naar klantendienst. "We gaan binnen de 3 dagen reageren". Wat??? Dus: pakje komt hierheen na 2 dagen, gaat retour zonder naar het pakketpunt te gaan en gaat terug retour. Klantendienst gebeld. Niets aan te doen.Wat een teleurstelling...
klantenservice-24 08-10-2024 Officiële reactie

Goedenavond,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat uw pakketje retour is gestuurd.

Helaas kan ik aan de hand van deze gegevens niet met u meekijken. Mocht dit nog niet opgelost zijn, kan u contact met ons opnemen via
dit e-mailadres: reviews@winparts.nl. Met het bijbehorende order nummer. Dan gaan we met uw meekijken.

mo 07-10-2024

10,0
makkelijk te vinden, snel geleverd

JS de Caluwe 06-10-2024

10,0
Bestel altijd wanneer ik wat nodig heb, gaat altijd goed en wordt keurig op tijd bezorgd.

Ronald van de Wetering 06-10-2024

Altijd correct en volledig goed thuisbezorgd, nette prijzen 👍🏻

Marco 29-09-2024

Duidelijk site, makkelijk artikelen opzoeken kwaliteit van de onderdelen en snelle verzending.

PJS50 29-09-2024

Prima webshop , hebben goede producten , altijd een goede controle of je wel het goede produkt besteld...wat bij je auto past

Dries 23-09-2024

Heb een oude auto. Onderdelen zijn soms moeilijk. Bij Winparts het kenteken ingegeven. Even het jaartal erbij en de juiste maand. En toen was het "op hoop van zegen". Want veel onderdelen zoals een verdelerkap, passen vaak net niet. Of je vind geen origineel. En kijk aan, Winparts heeft ze!
Kon letterlijk m'n geluk niet op. Twee onderdelen geplaatst. Achter het stuur, en starten maar. Hoppaaah, werken als een tietelier. Ik blij, maar "Hare Blauwheid" nog blijer, die kan weer km maken 😉👍

Marcin 19-09-2024

10,0
Een superprofessioneel bedrijf. Express reactie en professionele hulp. Ik raad het van harte aan.

pietdevries 18-09-2024

1,0
De enige reden om voor WinParts te kiezen in plaats van de vele alternatieven was dat ze volgende dag bezorging beloven maar na mijn vorige ervaringen had ik beter moeten weten. Dit hebben ze namelijk letterlijk nog NOOIT waargemaakt, en het is wel duidelijk dat ze dat niet eens proberen, het is dus ook gewoon een leugen op de website. En dan nog laten betalen voor de bezorging ook...
klantenservice-24 19-09-2024 Officiële reactie

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat u dit zo ervaart.

Wij adviseren altijd om optijd te bestellen, met genoeg speelruimte. Er kan helaas altijd iets misgaan.
Het kan namelijk voorkomen dat ondanks dat wij het product op tijd aan de transporteur meegeven, dat het niet op tijd afgeleverd wordt. Zo kan een pakket net aansluiting missen bij de transporteur en dan vertraagt een pakket zo een dag. Dit proberen we natuurlijk te voorkomen door een zorgvuldige selectie van onze transporteurs en leveranciers, maar is nooit helemaal te voorkomen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

John 13-09-2024

3,0
Een lekkende Castrol 5 literkan olie besteld en ontvangen.
PostNL chauffeur was niet blij, en na het openen van de doos m'n kleren smerig en 3/4 liter olie minder.
Volgens Winparts, Een retour aanvragen, arikel retoursturen, U ontvangt van ons daarna een tegoedbon.
Ziet u het al voor U, een lekkende kan olie terugsturen!
Bedankt voor het meedenken en de "service".
klantenservice-24 16-09-2024 Officiële reactie

Beste John,

Hartelijk dank voor uw bericht. Onze oprechte excuses dat de olie is gaan lekken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

In geval van schade is het inderdaad de bedoeling dat dit via ons retourportaal wordt gemeld. Mijn collega's van de retourafdeling geven dan aan hoe de retour verder wordt afgehandeld. Niet in alle gevallen hoeft het kapotte/lekkende artikel te worden teruggestuurd.

We hopen hiermee enige opheldering te hebben gegeven.

dodge driver 12-09-2024

7,0
Ik heb voorheen twee eerdere negatieve reviews over winparts geplaatst over een foutief geleverd onderdeel waardoor ik een dure reparatie aan mijn auto heb gekregen. het hele gebeuren over een vergoeding van hun kant uit heeft uiteindelijk 3 maanden geduurd maar is nu eindelijk opgelost.

Wim 50 10-09-2024

10,0
Winparts shop bied veel artikelen aan.
Maar de verzorging door post nl is een drama. DHL is een betere verender.

Jac 05-09-2024

10,0
Het product is correct én op tyd geleverd en prijsvriendellijk

Jos 02-09-2024

Snel duiidelijk. Afspraken Worden nagekomen

Rob 01-09-2024

10,0
Perfecte service en nette prijzen

Peter 30-08-2024

10,0
Door mij eerst het verkeerde besteld. Via watsapp een bericht gestuurd. Order werd aangepast.

Frans 28-08-2024

10,0
Winparts heeft een uitgebreid assortiment. Goede en duidelijke website. En het bestelde komt snel aan.
Ik shop er graag.

Ruud 26-08-2024

Prijs kwaliteit met een hoge mate voor klantvriendelijkheid en nakomen afspraken!

Taxi Service Deen 19-08-2024

10,0
Duidelijke website Vooral met kenteken check
Snelle bezorging
Vriendelijke en snelle reactie als je iets wil vragen
Ga zo door

B 19-08-2024

5,0
De webshop is overzichtelijk en fijn dat je op kenteken de juiste artikelen kan vinden. Echter wel jammer dat onze levering niet compleet was, en dat ik er veel moeite voor heb moeten doen om uit te leggen wat er miste.
klantenservice-24 20-08-2024 Officiële reactie

Goedemiddag,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw order niet compleet was. Onze excuses hiervoor!

Helaas kan ik aan de hand van deze gegevens niet vinden om welke order dit gaat. Mocht dit nog niet opgelost zijn kan u contact met ons opnemen, via dit e-mailadres: reviews@winparts.nl. Met het bijbehorende order nummer. Dan gaan we even meekijken met u!

Dodge driver 19-08-2024

3,0
Ruim twee maanden geleden twee bestellingen gedaan met de zogenaamde pas garantie,geleverd onderdeel was niet geschikt voor mijn auto hierdoor een flinke garage rekening , hiervan is een klein bedrag door hun gecrediteerd maar de onderdelen die defect zijn geraakt en onder garantie vallen , heb ik ik geen bericht meer van hun gehad ondanks de vele berichten en foto's van mijn kant. Beloftes komen ze totaal niet na, ook de vrienden van mijn autoclub zijn nu aan twijfelen of ze bij winparts ooit nog gaan bestellen.
klantenservice-24 20-08-2024 Officiële reactie

Goedemiddag,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de onderdelen niet passend waren.

Toon meer reviews