Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Winparts.nl.
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Beste,
Bedankt voor het plaatsen van uw reviews. Uw review van KiyOh heb ik in behandeling genomen en u hierover geïnformeerd.
Sandra
Leuk om te horen! Veel plezier van uw aankoop :-) Tot binnenkort!
Beste Bas,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat de aansluitpunten niet overeen komen. Helemaal als dit niet overeenkomt met de afbeelding.
Aan de hand van uw naam kan ik helaas geen order vinden. Ik kijk graag even met u mee. Misschien hebben wij andere automatten welke wel geschikt zijn?
Omdat ik dit zo vervelend voor u vindt, wil ik anders een uitzondering voor u maken mbt tot retourkosten. Kunt u mij hiervoor een mailtje sturen naar support@winparts.nl?
Mariska
Leuk om te horen! Veel plezier van uw aankoop :-)
Goedemorgen,
Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat het de bezorger niet gelukt is om in de avond te leveren. Als u hiervoor extra betaald heeft, dan willen wij dit teveel betaalde bedrag terug betalen.
Aan de hand van uw naam op Kieskeurig kan ik helaas geen order terug vinden. Kunt u ons hier een e-mail over sturen naar support@winparts.nl? Wij horen graag van u.
Mariska
Leuk om te horen Fred! Veel plezier van uw aankoop :-)
Mariska
Leuk om te horen Dennis! Fijn om te horen dat het monteren gelukt is :-)
Dear Fulga,
Thank you for your message. We have contacted PostNL about the missing package and are waiting for their reply. We will inform you as soon as possible.
Apologies for the inconvenience.
Kind Regards,
Goedemorgen,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent!
Veel plezier van uw aankoop.
Hallo Mo,
Bedankt voor uw review. Een erg vervelende situatie! Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u telefonisch lang op ons moet wachten. Het kan tijdens drukke momenten wat langer wachten zijn aan de telefoon en wij proberen dit zo goed mogelijk op te vangen. Dat is deze keer helaas niet gelukt :-(
Fijn om te horen dat het wel goed opgelost is. Nogmaals onze excuses.
Mariska
Leuk om te horen Karel! Veel plezier met de kofferbakmat!
Goedemiddag.
Bedankt voor uw feedback. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u telefonisch of per e-mail lang op ons moet wachten. Het kan tijdens drukke momenten wat langer wachten zijn en wij proberen dit zo goed mogelijk op te vangen. Dat is deze keer helaas niet gelukt :-(
Aan de hand van uw naam op Kieskeurig kunnen wij helaas geen order terug vinden. Is het inmiddels gelukt contact met ons op te nemen? Anders horen wij dit graag: support@winparts.nl