Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Winparts.nl.
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Goedemorgen Theo,
Bedankt voor uw review. Excuses dat u deze ervaring met ons hebt gehad.
Momenteel ervaren wij de grootste drukte uit de geschiedenis van Winparts,
waardoor het mogelijk is dat de telefoonlijnen langer bezet zijn. Wij doen ons uiterste best om iedereen z.s.m. te beantwoorden.
Helaas is het mij niet gelukt om uw order terug te vinden op basis van uw gegevens.
Zou u mij daarom uw ordernummer willen mailen via support@winparts.nl?
Alvast bedankt!
Atty
Goedemiddag,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat u ons als slecht hebt ervaren. Onze excuses voor de foutieve nalevering.
Helaas lukt het mij niet om uw order terug te vinden aan de hand van uw gegevens. Ik kan daarom ook niet achterhalen wat er mogelijk mis is gegaan.
Zou u een duidelijke omschrijving kunnen opsturen van de clips die u nodig heeft naar support@winparts.nl onder vermelding van uw ordernummer?
Dan gaan wij kijken os wij dit zo spoedig mogelijk voor u op kunnen lossen.
Steven
Hallo Kewin,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u uw pakket tot op heden nog niet geleverd hebt gekregen. Excuses hiervoor.
Helaas lukt het mij niet om uw order terug te vinden aan de hand van uw gegevens. Op deze manier kan ik niet nagaan waar de vertraging in zit.
Zou u mij daarom uw ordernummer willen mailen via support@winparts.nl, refererend naar uw review?
Mogelijk kan ik u verder helpen.
Sandra