Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Winparts.nl.
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Goedemorgen,
Dank voor uw beoordeling. De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Ons advies is dus om voor het bestellen even naar het onderdeel te kijken.
Als er toch een product is besteld dat niet past, dan mag deze natuurlijk kosteloos omgeruild worden! Heeft u hierover contact gezocht met onze klantenservice? U kunt ons altijd bereiken via support@winparts.nl. Mijn collega's kijken graag mee welk product wel passend zou moeten zijn op uw voertuig!
Met vriendelijke groet,
Bianca
Goedemorgen,
Dank voor uw beoordeling. Onze excuses voor het afgeven voor de verkeerde tijdsindicatie! Dat is altijd vervelend wanneer u op een pakketje zit te wachten.
Wij adviseren u ook met spoed een ruimere tijdsplanning aan te houden. Het kan helaas voorkomen dat ondanks dat wij het product op tijd aan de transporteur meegeven, dat het niet op tijd afgeleverd wordt. Zo kan een pakket net aansluiting missen bij de transporteur en dan vertraagt een pakket zo een dag. Dit proberen we natuurlijk te voorkomen door een zorgvuldige selectie van onze transporteurs en leveranciers, maar is nooit helemaal te voorkomen.
Dit is ook voor ons overmacht en wanneer er ruim gepland wordt, stelt ons dit in staat om tijdig te servicen. Zo kunnen we zorgen dat we bij problemen op tijd nieuwe of vervangende producten bij je kunnen afleveren!
Hopelijk zijn alle producten naar wens en kunnen we u de volgende keer van snellere levering voorzien!
Met vriendelijke groet,
Bianca