Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Winparts.nl.
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Beste San,
Hartelijk dank voor uw feedback. Heel vervelend dat u deze ervaring hebt met onze website. Onze excuses hiervoor.
Veruit de meeste remschijven in onze webshop zijn niet per 1 stuks te bestellen. Dit is omdat het niet verstandig is aan één zijde een remschijf te vervangen.
Ik zie dat dit inderdaad bij de door u bestelde remschijven anders is.
Tot mijn spijt heb ik uw order niet kunnen vinden, maar we zouden graag even met u meekijken. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar reviews@winparts.nl, onder vermelding van uw ordernummer.
We gaan dan graag na wat we voor u kunnen betekenen.
Met vriendelijke groet,
Anita
Goedenavond,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren, dit is uiteraard niet de bedoeling.
Helaas kan ik aan de hand van deze gegevens uw order niet vinden. Mocht er nog geen oplossing zijn gekomen, kan u contact met ons opnemen via reviews@winparts.nl . Met bijbehorende ordernummer. Dan gaan we met u meekijken of wij een oplossing kunnen bieden.
Goedenavond,
Ik heb inmiddels uw persoonlijke mail beantwoord. Excuses voor de vertraging.
Goedenavond,
Helaas kan ik aan de hand van deze gegevens uw order niet vinden. Mocht er nog geen oplossing zijn gekomen, kan u contact met ons opnemen via reviews@winparts.nl . Met bijbehorende ordernummer. Dan gaan we met u meekijken.
Goedenavond,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u dit zo ervaart.
Wij adviseren altijd om een garageafspraak met genoeg speelruimte in te plannen. Er kan helaas altijd iets misgaan.
Het kan namelijk voorkomen dat ondanks dat wij het product op tijd aan de transporteur meegeven, dat het niet op tijd afgeleverd wordt. Zo kan een pakket net aansluiting missen bij de transporteur en dan vertraagt een pakket zo een dag. Dit proberen we natuurlijk te voorkomen door een zorgvuldige selectie van onze transporteurs en leveranciers, maar is nooit helemaal te voorkomen.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.