Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Winparts.nl.
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Beste Piet,
Hartelijk dank voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt met onze webshop.
Een deel van onze artikelen ligt niet in ons eigen magazijn. Deze kunnen niet de volgende dag worden geleverd. Doe je deze artikelen in je winkelwagentje, dan wordt de verwachte leverdatum meteen weergegeven.
Daarnaast kan zich altijd een onverhoopte vertraging voordoen in ons magazijn of bij de vervoerder. Dit is helaas niet altijd te voorkomen. We doen ons best om klanten hiervan zo goed mogelijk op de hoogte te houden.
Ik hoop hiermee een en ander te hebben toegelicht.
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw bericht. We hebben uw retourpakket goed ontvangen en ook de teruggave is inmiddels verwerkt.
Ik stuur u een persoonlijke e-mail om u nog verder te informeren hierover.
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend dat het door u bestelde winterpakket niet compleet was. Onze excuses hiervoor.
Het beste kunt u even een foto maken van wat u hebt ontvangen en deze naar de klantenservice sturen. Dit kan via WhatsApp, chat of e-mail. We helpe u dan graag om tot een oplossing te komen.