Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Winparts.nl.
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Nou Koppiekoppie, je doet je naam wel eer aan. Zo scherp van je. Hopelijk ben je ook zo scherp op je werk. Heb wel degelijk een radiateur besteld hoor i.p.v. mijn fout om het een radiator te noemen in mijn review. Kwam vast door de frustratie door het contact met de klantenservice van Winparts. Maar dat veranderd niets aan mijn mening over Winparts hoor! En daar gaat het volgens mij om.
Een radiator kan je beter bij een loodgieter bestellen, dan is de kans groter dat hij is zoals verwacht.
Als je een radiateur nodig hebt zo ik die bij Winparts bestellen.