Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Winparts.nl.
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Hallo Mo,
Bedankt voor uw review. Een erg vervelende situatie! Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u telefonisch lang op ons moet wachten. Het kan tijdens drukke momenten wat langer wachten zijn aan de telefoon en wij proberen dit zo goed mogelijk op te vangen. Dat is deze keer helaas niet gelukt :-(
Fijn om te horen dat het wel goed opgelost is. Nogmaals onze excuses.
Mariska
Leuk om te horen Karel! Veel plezier met de kofferbakmat!
Goedemiddag.
Bedankt voor uw feedback. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u telefonisch of per e-mail lang op ons moet wachten. Het kan tijdens drukke momenten wat langer wachten zijn en wij proberen dit zo goed mogelijk op te vangen. Dat is deze keer helaas niet gelukt :-(
Aan de hand van uw naam op Kieskeurig kunnen wij helaas geen order terug vinden. Is het inmiddels gelukt contact met ons op te nemen? Anders horen wij dit graag: support@winparts.nl
Hallo Stef,
Bedankt voor uw review. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u telefonisch lang op ons moet wachten. Het kan tijdens drukke momenten wat langer wachten zijn aan de telefoon en wij proberen dit zo goed mogelijk op te vangen. Dat is deze keer helaas niet gelukt :-(
Fijn om te horen dat de producten helemaal goed zijn. Veel plezier van uw aankoop.
Hallo rien,
Fijn om te horen dat verder alles naar wens is. Veel plezier van uw aankoop.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u de order nog niet heeft ontvangen.
Aan de hand van uw naam op Kieskeurig kunnen wij helaas geen order terug vinden. Heeft u de bestelling inmiddels ontvangen? Anders horen wij dit graag via: support@winparts.nl.
Hallo Alexander,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u een verkeerd artikel heeft ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Aan de hand van uw naam op Kieskeurig kunnen wij helaas geen order terug vinden. Heeft u inmiddels al contact met ons gehad? Anders horen wij dit graag: support@winparts.nl
Goedemiddag,
Bedankt voor uw review. De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Ons advies is dus om voor het bestellen even naar het onderdeel te kijken.
Als er toch een product is besteld dat niet past, dan mag deze natuurlijk kosteloos omgeruild worden.
Aan de hand van uw naam op Kieskeurig kan ik helaas geen order terug vinden. Dus ik kan niet zien of het product inmiddels retour is gekomen of omgeruild. Als u hier toch nog gebruik van wilt maken, dan horen wij dit graag: support@winparts.nl
Hallo Arie,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat er vertraging is ontstaan bij DHL. Onze excuses hiervoor.
Fijn om te horen dat u verder tevreden bent! Veel plezier van uw aankoop.
Mariska
Leuk om te horen! Veel plezier van uw aankoop :-)
Hallo Jurgen,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u nog geen producten heeft ontvangen.
Aan de hand van uw naam op Kieskeurig kunnen wij helaas geen order vinden. Heeft u de order inmiddels ontvangen? Anders horen wij dit graag: support@winparts.nl
Goedemorgen Juriaan,
Bedankt voor uw review. Vervelend dat de kabel set niet meer voorradig bleek te zijn nadat u de bestelling geplaatst had. Excuses hiervoor.
Aan de hand van uw gegevens heb ik uw order terug kunnen vinden. Daarbij zie ik dat u zelf een voorstel hebt gedaan om deze set te ontvangen.
Ik zal u per mail nader op de hoogte brengen.
Sandra
Beste,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat het niet het juiste onderdeel is. Excuses hiervoor.
Helaas heeft u geen ordernummer/naam meegestuurd in uw review. Ik had graag met u meegekeken naar uw order, waar het mogelijk mis is gegaan en het voor u oplossen.
Zou u mij daarom een berichtje willen sturen via support@winparts.nl, met verwijzing naar deze review?
Alvast bedankt.
Sandra