Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Winparts.nl.
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Goedendag,
Dank u wel voor uw review.
Helaas lukt het mij niet om uw order terug te vinden aan de hand van uw gegevens. Ik kan daarom ook niet achterhalen wat er mogelijk mis is gegaan.
Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen, dan hoor ik het graag via support@winparts.nl.
Goedendag Marleen,
Dank u wel voor uw review.
Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze webshop,
onze excuses voor het ongemak.
Ons assortiment wordt uitgebreid zodat wij de losse matten veel meer merken en modellen kunnen aanbieden. Mocht u nog vragen hebben over ons actuele assortiment kunt u contact met ons opnemen.
Goedendag Jannie,
Dank u wel voor uw review.
Universele artikelen zijn niet voor een specifieke auto gemaakt, en moeten naar eigen inzicht worden gemonteerd. Dit wil niet zeggen dat ze op alle auto's passen.
Wanneer u hulp nodig heeft met uw bestelling kunt u gerust contact met ons opnemen.
Vriendelijke groeten,
Goedendag Kevin,
Goedendag Erwin,
Bedankt voor uw bericht. Het overgrote deel van de hardlopende producten ligt bij ons in het magazijn en kan doorgaans tot 20.00 uur nog verstuurd worden, waarbij het product de volgende dag in huis is.
Producten die zeldzamer zijn of minder vaak afgenomen worden, liggen op een ander depot en zijn daarom langer onderweg. Dit wordt ook aangegeven bij het product, doordat er een afwijkende levertijd staat. In de winkelwagen en op de betaalpagina wordt ook een verwachte levertijdindicatie gegeven.
Met vriendelijke groeten,
Goedendag Stephanie,
Dank u wel voor uw review.
Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze webshop.
Doorgaans worden onze producten binnen 2 dagen geleverd, helaas gaat er in sommige gevallen iets mis en moeten wij een onderzoek van de pakketbezorger afwachten. Ik zie dat uw aankoop inmiddels is gecrediteerd.
Mocht u verder nog vragen hebben horen wij het graag.
Vriendelijke groeten,