Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Winparts.nl.
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Goedendag Evert,
Dank u wel voor uw review.
Ik zie dat het aankoopbedrag van de matten gecrediteerd is. Mocht u in het vervolg nog productadvies willen horen wij graag van u.
Goedendag Edwin,
Wij vinden het erg vervelend om te horen dat uw pakket niet op de aangegeven leverdatum bij u is aangekomen. Onze excuses voor het ongemak.
Het overgrote deel van onze bestellingen wordt op tijd verstuurd, helaas ontstaat hier in sommige gevallen een vertraging. Onze excuses voor het ongemak.
Wij zullen uw feedback meenemen om ons inpak- en verzendproces te verbeteren.
Goedendag,
Dank u wel voor uw review.
De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Ons advies is dus om voor het bestellen even naar het onderdeel te kijken.
Mocht een product toch niet passen, dan kan het product kosteloos omgeruild worden voor een ander product.
Wanneer u er voor kiest om het product te retourneren is dit uiteraard ook mogelijk.
Mocht u in het vervolg vragen hebben over een bepaald onderdeel kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.