Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Winparts.nl.
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Goedemorgen,
Wij vinden het erg vervelend dat u uw order een dag vertraging heeft opgelopen in ons magazijn, onze excuses voor het ongemak. Door toegenomen drukte kunnen wij momenteel helaas niet alle bestellingen versturen op de streefdatum. Wij doen alsnog ons best om uw bestelling zo spoedig mogelijk over te dragen aan de vervoerder, en vertrouwen er op dat deze in goede conditie bij u wordt aangeboden.
Hopelijk mogen we u een volgende keer laten zien dat het veel sneller kan.
Met vriendelijke groet,
Bianca
Zet dan niet op de site :
Op werkdagen voor 21:00u besteld, morgen in huis
Of zet erbij :
Nu besteld ik iets ervan uitgaande dat het de andere dag bezorgd wordt, neem vrij ervoor en dan komt het niet !
Hi Rob,
Dat is een vervelende situatie! We zullen kijken wat we er aan kunnen doen om deze informatie op de website te verbeteren. Zo zorgen we dat dit niet weer gebeurt. Dank voor deze belangrijke feedback!
U mag altijd onze klantenservice even aanhaken om te overleggen over een eventuele ruiling. Dit kan via support@winparts.nl.
Met vriendelijke groet,
Bianca