Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Winparts.nl.
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Goedenavond,
Bedankt voor uw feedback.
Wat vervelend om te horen. Onze excuses dat er problemen waren met uw zending.
Helaas kan ik uw order niet vinden. Mocht dit nog niet opgelost zijn kan u contact opnemen met ons, via dit e-mailadres: reviews@winparts.nl. Met het bijbehorende order nummer.
Met vriendelijke groeten,
Naomi
Beste Sander,
Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses voor het feit dat uw order incompleet is geleverd en dat er vervolgens niet goed gecommuniceerd is over de rest van uw order.
Helaas heb ik geen order kunnen vinden op basis van de gegevens. Als u een e-mail stuurt naar reviews@winparts.nl onder vermelding van uw ordernummer, kijken we graag met u mee.
Beste M,
Bedankt voor uw review. Heel jammer dat u al zo lang wacht op uw bestelling en dat u ons niet kunt bereiken.
Helaas kan ik op basis van uw gegevens geen order vinden. Stuurt u gerust een e-mail naar reviews@winparts.nl, onder vermelding van het probleem en het ordernummer. We helpen u dan graag verder.
Beste A.K.,
Bedankt dat u de moeite hebt genomen om een review te plaatsen.
We zijn blij te lezen dat u uw achterlicht inmiddels binnen hebt gekregen. We vinden we het vervelend dat u er lang op hebt moeten wachten. Onze excuses hiervoor.
We nemen uw klacht over de informatievoorziening rond onze verhuizing serieus. Uw klacht zal intern worden gedeeld met de betreffende afdelingen, zodat we er lering uit kunnen trekken voor de toekomst.
Graag tot de volgende keer!
Beste Antoon,
Bedankt voor uw review. We stellen uw feedback op prijs.
We vinden het erg vervelend om te lezen dat u zo lang hebt moeten wachten op de verzending dat u de order uiteindelijk hebt geannuleerd. Onze excuses hiervoor.
Ik heb uw order niet gevonden op basis van de gegevens, maar vermoed dat uw order in ons magazijn blijven hangen wegens de verhuizing waar we mee bezig waren. Nogmaals onze oprechte excuses hiervoor.
We nemen uw feedback in elk geval mee in ons verbeterproces.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback.
Wat vervelend om te horen. Onze excuses dat er problemen waren met uw order.
Helaas kan ik uw order niet vinden, mocht er nog geen oplossing zijn geweest voor uw order kan u contact opnemen
via dit e-mailadres: reviews@winparts.nl. Met het bijbehorende order nummer.
Met vriendelijke groeten,
Naomi
Beste Ryan,
Bedankt voor het plaatsen van je beoordeling. Onze excuses dat het verkeerd is gegaan met het bestellen van een achterlicht en dat je vervolgens onze klantenservice niet kunt bereiken. Heel vervelend!
Op een ander platform bent u ingegaan op mijn verzoek om ons te e-mailen, waarvoor dank. We zijn bezig een oplossing te vinden voor uw vraag en houden u daarvan per e-mail op de hoogte.
Beste Maikel,
Hartelijk dank voor je review. Heel vervelend dat je nog op je order wacht en dat je ons bovendien slecht kunt bereiken.
Wegens drukte kan het inderdaad zijn dat het moeilijker is ons te bereiken. Onze excuses hiervoor. Overigens hebben we wel een technische support. Onze medewerkers kunnen vragen van klanten hier naar doorzetten.
Helaas heb ik geen order gevonden op basis van de gegevens. Graag kijk ik even met je mee als je een e-mail stuurt naar reviews@winparts.nl onder vermelding van het ordernummer.
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze excuses dat u zo lang moet wachten op het afhandelen van uw garantieaanvraag.
Bij garantieaanvragen vragen we klanten inderdaad een formulier in te vullen met enige informatie over het voertuig. Ook is het momenteel zo dat het afhandelen van garantieaanvragen ongeveer 10 werkdagen kan duren. Dit wegens grote drukte.
Garanties worden door onze garantieafdeling afgehandeld. Medewerkers van de klantenservice kunnen uw boodschap doorgeven, maar zelf geen garanties toekennen.
Mocht u een update willen, neemt u dan gerust contact op met de klantenservice. Ik hoop hiermee enige duidelijkheid te hebben gegeven over ons proces.
Beste meneer Geuze,
Hartelijk dank voor uw feedback. Heel vervelend dat het zo gelopen is met uw order.
Via een ander reviewplatform had ik vorige week inmiddels gereageerd op uw klacht. Ook heb ik toen de terugbetaling van de verzendkosten in orde gemaakt.
Nogmaals onze excuses dat het zo is gegaan met uw orders. We hebben uw feedback doorgezet naar de betreffende afdelingen en vertrouwen erop dat het probleem hiermee is opgelost.
Beste Vera,
Hartelijk dank voor je review. Heel vervelend dat de bevestigingspunten anders zijn. Onze excuses hiervoor.
Het probleem dat de bevestigingspunten anders zijn, is vrij gemakkelijk te verhelpen. Gewoonlijk kan onze klantenservice hierbij helpen.
In dit geval kun je even een e-mail sturen naar reviews@winparts.nl onder vermelding van je ordernummer. Ik help je dan graag verder.
Beste Helma,
Bedankt voor je beoordeling. We zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor! We wensen je veel plezier met de bestelde onderdelen en hopen je nog vaak van dienst te mogen zijn!
Beste meneer Sijtsma,
Hartelijk dank voor uw bericht. Heel vervelend dat u een deel van uw levering nog steeds niet hebt ontvangen. Onze excuses hiervoor.
In deze gevallen geven we de vervoerder enkele werkdagen de tijd om het pakket alsnog te leveren. Onze ervaring is namelijk dat dit in het overgrote deel van de gevallen alsnog gebeurt.
In uw geval is er echter geen beweging in gekomen. Daarom zal ik in een persoonlijke e-mail contact met u opnemen over de verdere oplossing.