Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Winparts.nl.
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Beste Michael,
Bedankt voor het plaatsen van je review. Het lijkt erop dat je het verkeerde product hebt ontvangen. Onze excuses hiervoor.
Helaas kan ik je order niet vinden op basis van de gegevens. Graag kijk ik met je mee. Het zou fijn zijn als je daarvoor een e-mail zou kunnen sturen naar reviews@winparts.nl onder vermelding van het ordernummer.
Voor een snelle afhandeling is het handig als je foto's meestuurt van het verkeerde product en de barcode op de productverpakking (niet de barcode van de verzending).
Ik hoop je bericht tegemoet te mogen zien!
Met vriendelijke groet,
Anita