Deze score is gebaseerd op 507 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.nl.
Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €50 zijn gratis.
Hi Sophie, wat vervelend om dit te lezen. Het is per product verschillend of deze direct te vervangen is. In sommige gevallen dient een defect artikel terug naar de leverancier gestuurd te worden. Echter willen wij je natuurlijk graag zo snel mogelijk van een nieuw artikel voorzien. Mochten wij hier nog iets in kunnen betekenen, dan ontvangen wij graag een mailtje met je ordergegevens via reviews@kamera-express.nl.
Hallo Harry. Helaas komen niet alle artikelen op onze website in aanmerking voor black friday. De prijs van € 399 is de adviesprijs. Wij verkopen het artikel voor € 339 zonder bijkomende black friday korting.
Wauw! Wat geweldig om te zien dat je al zo lang klant van ons bent. Blij te horen dat wij nog steeds jouw adres mogen zijn voor je cameraproducten. Graag tot een volgende keer :D
Soms is de camera die je hebt zo fijn dat je er geen afstand van wilt doen. Dat begrijpen wij als geen ander ;) Leuk om te zien dat je opnieuw voor hetzelfde model hebt gekozen en weer een behoorlijk aantal clicks kunt maken.
Wat een prachtige review. Heel erg bedankt daarvoor. We zien je graag nog veel vaker terug!
We're very happy to read about your excitement on the lens and also on us. ;) We hope to see you again!
Daar zijn we blij mee. Slim om je 'oude' apparatuur in te ruilen!
Mooie compactcamera Marion, veel plezier!
Wat vervelend om te lezen dat het zo is misgegaan met jouw order Harrie. We snappen dat het vervelend is, aangezien je hem dezelfde dag verwacht te krijgen. De lens is gelukkig onderweg en wordt naar verwachting vandaag bij je bezorgd. Ook de verzendkosten worden aan je terugbetaald. Sorry voor het ongemak!
Heel veel kijkplezier!
We proberen altijd de beste camera te vinden voor diegene die voor ons staat. Veel plezier ermee!
We snappen dat het heel vervelend is als een product zo snel ter reparatie moet. Gelukkig maakt hij nu weer top foto's!
Leuk om te lezen hoe tevreden je bent. We hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.
Als het product het toelaat, is testen natuurlijk superfijn. Top dat het kon in dit geval.
Jammer dat jouw bestelde product niet op voorraad was. Gelukkig snel een alternatief, zodat je weer snel kunt fotograferen. Fijn dat je blij bent Wesley!
We snappen heel goed dat dit geen fijne ervaring is geweest, onze excuses daarvoor. Helaas lijkt er iets fout te zijn gegaan met jouw order. We zullen dit intern ook navolgen in de systemen, om het in de toekomst te voorkomen. Nogmaals, sorry voor het ongemak!
Geen reden tot paniek Ria. Er kan altijd iets tegen zitten. Hopelijk smaakte de koffie naar wens en ben je ondertussen goed tot rust gekomen.
Dat kan tegenvallen als hij dan toch te klein is. Slim om even langs de winkel te rijden, zo zie je gelijk de grootte!
Gelukkig konden we nog ingrijpen!
Wat fijn dat je ons al langere tijd weet te vinden Roel. We streven er inderdaad naar het perfecte toestel te vinden voor diegene die voor ons staat. Veel plezier met je nieuwe camera en tot de volgende keer!
Superleuk dat je door het Perfecte Plaatje bij ons bent uitgekomen en dan ook nog met een mooie nieuwe camera naar huis gaan. Welkom bij Kamera Express en hopelijk kunnen we ervoor zorgen dat je zo tevreden blijft!