Deze score is gebaseerd op 507 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.nl.
Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €50 zijn gratis.
Wat fijn om te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen, het is even wachten wanneer we weer een levering gaan krijgen, maar het is het wachten waard! Ik wens je er vast veel plezier mee!
Mooie camera! veel plezier ermee!
Tassen passen in de winkel is net wat makkelijker inderdaad. Vooral met zo'n mooie nieuwe combi, die moet goed bescherm worden. Heel veel plezier ermee!
Leuk om te lezen dat Groningen zo goed is bevallen. Hopelijk zien we je daar gauw weer eens!
Dat klinkt als een prachtige combi! Jammer dat je online/telefonisch een slechtere ervaring hebt gehad. We streven ernaar iedereen zo goed en snel mogelijk te woord te staan.
Fijn dat alles naar wens gaat, daar doen we ons best voor.
Die sfeer is misschien wel belangrijkste. Dankjewel Jaap!
Gefeliciteerd met jouw eerste camera aankoop! De ervaring leert dat er nog meer zullen volgen ;) Check ook zeker even onze basiscursussen voor fotografie, om de kneepjes van het vak te leren. En natuurlijk het belangrijkste: heel veel plezier met het ontdekken!
Top dat je daardoor een keuze hebt kunnen maken Rick. Veel plezier met je nieuwe camera!
Wij zijn het met je eens, wat een toppers deze dames! We zullen de complimenten aan ze doorgeven.
Fijn om te lezen Ed!
Altijd leuk om wat extra tips mee te nemen. Veel plezier met je nieuwe Pentax!
Dat is ook zeker onze insteek. Leuk om te lezen dat je dit zo hebt ervaren.
Als het op voorraad is, is reserveren zeker aan te raden. Zo rijd je in ieder geval voor niks.
Wat een toppers in Utrecht. Veel plezier met je nieuwe spiegelreflex!
Dat is vervelend om te horen, gelukkig in jouw geval niet van toepassing.
Hele mooie aankoop! Top dat we je hiermee konden helpen.
Fijn dat de camera zo goed bevalt. Ik wens je er veel plezier mee.
Bedankt voor je beoordeling Michel! Als er bij het product staat op voorraad voor 23:59 besteld betekend dat het op voorraad is in het magazijn, als er staat op voorraad 1-4 dagen dan moeten we het uit een winkel halen, in welke winkel het dan op voorraad is kan je vaak zelf zien door op de voorraad van de winkel te klikken. Capelle en Rotterdam kunnen we snel in het magazijn hebben, de rest van de winkels worden 2 a 3x per week gereden. Mocht je meer zekerheid willen hebben mag je natuurlijk altijd even bellen zodat we het kunnen nakijken voor je. Ook als je iets wilt vergelijken kunnen we het product naar een winkel laten komen zodat je het daar kunt bekijken.
We zien je natuurlijk graag terug in de winkel!
Je bent van harte welkom in onze winkel, gewoon om even kijken, of speciaal voor dat kopje koffie.
We zien je ook graag in de winkel Nancy, ik ben blij om te lezen dat je goed geslaagd bent voor een tas. Veel plezier ermee.
Super! Veel plezier ermee.
Veel kijkplezier!
Fijn om te horen dat het allemaal naar wens geregeld was, ik wens je veel plezier met de lens.