Deze score is gebaseerd op 507 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.nl.
Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €50 zijn gratis.
Wat een gave overstap heb je gemaakt zeg! Ik snap dat ze daar wel even mee bezig waren, fijn dat er goed de tijd genomen is om alles netjes na te kijken zodat jij de Sony A7 IV in gebruik kan nemen, ik wens je er veel plezier mee!
Wat fijn dat we je zo goed konden helpen! Ik wens je veel plezier met de camera!
Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij te lezen dat je tevreden bent . Het is fantastisch om te weten dat je veel plezier hebt van je Canon EOS R100 en de bijbehorende accessoires. We waarderen het enorm dat je ons aanbeveelt!
Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij te lezen dat je tevreden bent. Het is fantastisch om te weten dat je veel plezier hebt van je Canon EOS R100 en de bijbehorende accessoires.
We waarderen het enorm dat je ons aanbeveelt!
We zijn blij te lezen dat je prettig en efficiënt bent geholpen in onze winkel na even wachten in de rij. Het spijt ons te vernemen dat je ons telefonisch niet hebt kunnen bereiken. Zoals onze medewerker uitlegde, kan het inderdaad voorkomen dat zij een hoge werk druk hebben in de winkel. We waarderen het enorm dat je ons aanbeveelt!
Ontzetten blij om te lezen dat je fijne ervaring hebt gehad! Dank je wel voor je positieve review en aanbeveling.
Bedankt voor je positieve review! Het is fijn om te lezen dat je tevreden bent met de service in onze winkel en dat je nieuwe lens en toebehoren naar wens zijn. Ook goed om te lezen dat het ontbrekende product snel en zonder extra kosten bij je thuis is afgeleverd.
Het spijt ons dat de inruilwaarde van je oudere lens tegenviel, maar we zijn blij dat we dit duidelijk hebben kunnen uitleggen. We waarderen je begrip en de keuze die je hebt gemaakt.
Dat klinkt als een geweldige ervaring! Bedankt voor het delen van je positieve review, en het is goed om te lezen dat je in de toekomst weer naar deze winkel gaat.
Dat is fijn om te lezen! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kamera Express! We zijn blij om te lezen dat je eerste bezoek aan onze winkel in Arnhem zo goed is bevallen en dat je uitstekend advies hebt gekregen bij het kiezen van je eerste camera, de Sony A7 IV, samen met de juiste lenzen.
Het doet ons goed te lezen dat je tevreden bent met de service en het advies dat je hebt gekregen.
We wensen je veel plezier met je nieuwe camera en hopen je in de toekomst nogmaals te verwelkomen!
Leuk dat jij je tijd hebt genomen om en review achter te laten. We doen ons best om iedereen een geweldig ervaring te laten beleven en we zijn blij dat wij je de advies hebben kunnen geven, zodat je verder kan gaan met een goed gevoel.
Geweldig te lezen dat wij je zo goed via de telefoon konden helpen en ook je zo snel je statief naar je konden leveren. Ik wens je heel veel plezier met je aankoop.
Wat goed om te lezen dat we je konden helpen bij het maken van deze keuze! Ik wens je veel plezier met de camera!
Wat leuk om te lezen dat je zo goed geholpen bent in de winkel.
I am sorry to read that you did not receive the item you ordered, sometimes it happens that our stock goes very fast and unfortunately sometimes it can take a bit long for it to come back in, to still help you further we then offer an alternative in which you are of course free to accept it or not.
Our apologies if it came across as annoying.
Our apologies if it came across as unpleasant.
Wat fijn om te lezen dat je de service zo goed vond! Bedankt voor je mooie review, dit waarderen wij enorm!