Deze score is gebaseerd op 507 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.nl.
Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €50 zijn gratis.
Hele erg bedankt voor je mooie reactie!
Bedankt voor je prachtige review! Fantastisch om te horen dat je bij zowel je eerste aankoop als je upgrade zo goed geholpen bent door het team in Mechelen. We wensen je veel plezier met je nieuwe, professionelere camera en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen. 😊📸
Wat fijn om te lezen dat je in Capelle aan den IJssel zo goed geholpen bent en passend advies hebt gekregen! De Canon R50 is een mooie keuze. Veel plezier met je nieuwe camera, en we zien je graag nog eens terug!
Bedankt voor je review. Veel plezier met je nieuwe canera! De Premiumservice omvat niet alleen drie gratis sensorreinigingen, maar ook 5 jaar garantie en een 10% hogere inruilwaarde.
Bedankt voor je positieve beoordeling, Danny. Heel veel plezier met je nieuwe camera!
Bedankt dat je deze positieve ervaring met ons hebt gedeeld, Lena. De collega's in Groningen zijn er vast heel blij mee. Veel plezier met je nieuwe camera!
Beste Michael, fijn om te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen. We wensen je heel veel en lang plezier van je nieuwe telezoom!
Thank you so much for your fantastic review! We're thrilled to read that you're happy with your second-hand Leica M9 and that our team took the time to provide thorough explanations and demonstrations. It means a lot to us that you keep coming back for your camera needs, and we truly appreciate your loyalty. We're honored to be your favorite shop, and we look forward to helping you with more purchases in the future! Enjoy your Leica!
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je in onze winkel in Leidsche Rijn zo goed geholpen bent en dat de uitleg je heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze. De Canon EOS R50 is een geweldige camera, en het is super dat je tevreden bent met je aankoop. We zijn blij dat je met een goed gevoel de winkel bent uitgelopen en wensen je veel plezier met je nieuwe camera!