Kamera-express.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.nl.

Kamera-express.nl stelt zich voor

Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €50 zijn gratis.

Deze score is gebaseerd op 507 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,1

Perfect! 01-11-2024

10,0
Perfect geholpen door medewerker Michiel, moet zeggen zeer kundig en behulpzaam geholpen in de winkel in Groningen
facebook-8 04-11-2024 Officiële reactie

Hele erg bedankt voor je mooie reactie!

Mathijs Steeman 01-11-2024

Ik vond het een hele fijne winkel met aardig personeel. De winkel was heel mooi en een goede sfeer. Voor de rest was het helemaal goed.

Mathijs Steeman 01-11-2024

Ik vond het een hele fijne winkel met aardig personeel. De winkel was erg mooi en een goede sfeer. Voor de rest was het helemaal goed

Karel Goossens 31-10-2024

10,0
Kom er al zeker 8 jaar. Deskundig personeel Ruime sortering op voorraad.

Katja 30-10-2024

10,0
Ik kocht eerder al een camera bij Kamera Express Mechelen. Ik werd toen zeer goed geïnformeerd en ze namen hun tijd om alles duidelijk uit te leggen. Nu ik een upgrade wou doen naar een proffesionelere camera werd ik opnieuw zeer goed bijgestaan met advies. De verkopers zijn zeer vriendelijk! Ook telefonisch verstrekken ze zeer duidelijke info. Ik ben een zeer te reden klant!
facebook-8 31-10-2024 Officiële reactie

Bedankt voor je prachtige review! Fantastisch om te horen dat je bij zowel je eerste aankoop als je upgrade zo goed geholpen bent door het team in Mechelen. We wensen je veel plezier met je nieuwe, professionelere camera en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen. 😊📸

Danique 30-10-2024

10,0
Ik kwam binnen in het filiaal in Capelle aan den ijssel als totale leek en met heel veel vragen. Ik ben super netjes te woord gestaan en er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Nadat ik passend advies heb gekregen heb ik gekozen voor een Canon R50. Ik ga hier zeker vaker naar toe.
facebook-8 31-10-2024 Officiële reactie

Wat fijn om te lezen dat je in Capelle aan den IJssel zo goed geholpen bent en passend advies hebt gekregen! De Canon R50 is een mooie keuze. Veel plezier met je nieuwe camera, en we zien je graag nog eens terug!

Jelle 30-10-2024

10,0
Vandaag een verrekijker gekocht bij KameraExpress Groningen. Een zeer goed advies gekregen van de medewerker van Kameraexpress Groningen. Het model dat hij mij uiteindelijk adviseerde te kopen bleek ook nog goedkoper dan het model dat ik eerst wilde nemen. Binnen 10 minuten stond ik tevreden buiten. Dat is nog eens service!

Mandy 30-10-2024

Mooie webshop waar ik al jaren goed terecht kan voor al mijn fotoapparatuur. En bovendien altijd een fysieke winkel in de buurt met goede service! Super dat je de specificaties van de camera's met elkaar kan vergelijken. Weer mega tevreden over mijn aankoop! Binnen een dag kon ik al beginnen met fotograferen :)

filmart media faciliteiten 30-10-2024

Goede zaak met mensen met verstand van zaken

namjiook 28-10-2024

Afgelopen zaterdag een andere camera gekocht bij Kamera Express in Utrecht. Goed geholpen en mooi advies. Maar vooral met een goed gevoel de winkel uit met hetgeen ik graag wilde. Door de aankoop actie voor camera's kan ik zelfs nog drie keer een sensor laten reinigen de komende tijd. Hoe mooi.
facebook-8 29-10-2024 Officiële reactie

Bedankt voor je review. Veel plezier met je nieuwe canera! De Premiumservice omvat niet alleen drie gratis sensorreinigingen, maar ook 5 jaar garantie en een 10% hogere inruilwaarde.

Bas van der Marel 28-10-2024

Ik kwam naar de winkel in Capelle a/d/ IJssel om een Nikon camera te kopen en mij er verder over te laten informeren. De verkoper luisterde heel goed naar mijn wensen en adviseerde mij de Sony Alpha 7R V met een zoomlens van Sony. Een geweldige camera. De automatische scherpstelling, de gedetailleerde foto,s en met zijn lichtgevoeligheid levert hij prachtige avondfoto,s. Ik ben blij met mijn aankoop. Chapeau voor het advies.

Danny 27-10-2024

Fijn geholpen door Andros bij Kamera-Express in Capelle aan den IJssel. Niet al te druk begin van de zaterdagmiddag. Wachtnummer systeem werkt prima.

We hadden specifieke wensen en zijn uitgebreid geïnformeerd over de verschillen tussen camera's en objectieven. We hebben de aanbevolen systeemcamera Sony A7III met Sigma objectief 24-70mm F/2.8 gekocht
facebook-8 28-10-2024 Officiële reactie

Bedankt voor je positieve beoordeling, Danny. Heel veel plezier met je nieuwe camera!

P. Schenk 27-10-2024

Shop in Capelle ad IJssel. Ik wilde advies om een extender of converter aan te schaffen. De medewerker gaf aan dat dit niet zou werken met mijn camera en telelens. Hij stelde voor om een 600 mm lens aan te schaffen die ook in occasion beschikbaar was. We zijn naar buiten gegaan om te testen. Ik besloot om de lens te kopen. Wat ik prettig vond was dat er geen enkele druk werd uitgeoefend, geen gladde verkooppraatjes. Denkt u er gerust nog eens even over na. Weest u ervan bewust dat de lens zomaar 2 kilo weegt dus op de juiste wijzen dragen bij het lopen.

Laura 27-10-2024

10,0
Op 13 oktober een nieuwe camera gekocht (Canon EOS R7) in Capelle na van tevoren een andere tweedehands camera gereserveerd te hebben. Hele fijne begeleiding en uitleg over beide camera's en wat ik ermee wil doen. Hierbij zeker waardevol om je er goed in te verdiepen, zodat je in de winkel goed geholpen kan worden. Personeel is eerlijk in wat ze aanbieden en gaf voor mij bevestiging van wat ik eigenlijk ook wel al wist. Dit maakte het makkelijker om een keuze te maken. Nogmaals, top geholpen en ik kom hier zeker terug!

Verkoopnummer: 13874318 27-10-2024

Ik heb deze winkel gekozen omdat het het dichtste bij was.
Personeel was zeer behulpzaam.
En ik kreeg antwoord op al de vragen.
Ook al deden ze er geen profijt aan.

Lena de Jong 27-10-2024

10,0
Geweldige service in het filiaal in Groningen waar ik mijn Canon R7 met kit-lens 18-150 mm en een Macro lens heb gekocht. Aardige mensen met ontzettend veel kennis van zaken en geduld om mij te helpen besluiten welke lens ik zou nemen.
Ik was al meerdere keren hier geweest en door de fijne behandeling heb ik met een heel goed gevoel de camera en lenzen van mijn keus hier gekocht. Ik ging helemaal blij en zeer tevreden met mijn aankoop naar huis!
En nu lekker alles uitvogelen hoe het werkt en ermee aan de slag!
Dank jullie wel, Kamera Express medewerkers in Groningen! Een dikke 10 hoor!!
Groet Lena
facebook-8 28-10-2024 Officiële reactie

Bedankt dat je deze positieve ervaring met ons hebt gedeeld, Lena. De collega's in Groningen zijn er vast heel blij mee. Veel plezier met je nieuwe camera!

René Jansen 26-10-2024

10,0
Vriendelijke mensen, met een ruim assortiment enverstand van zaken.

Toby 26-10-2024

Deskundig geholpen met het uitkiezen van een nieuwe camera. Verkoper bracht goed zijn eigen ervaringen in en gaf duidelijk uitleg over technische details.

Rob van Basten 26-10-2024

Kocht een occasion lens, was eigenlijk gewoon nieuw.
Volgens afspraak geleverd, heel blij mee.
Een hele mooie lens voor een hele mooie prijs!

Larisa 26-10-2024

10,0
Wat een fijne ervaring was het om bij Kamera Express te zijn. Ik werd uitermate vriendelijk en zeer deskundig geholpen door Marc. Goed advies over de aanschaf van de juiste camerabody Nikon Z50 met lens Nikkor 18-140 mm. Aanvankelijke kwam ik alleen voor oriëntatie, maar doordat ik zo prettig ben geholpen ging ik over tot verkoop. Ik kom hier zeker weer terug.

Michael 24-10-2024

10,0
Vorige week bij kamera express groningen geweest. Met een aantal vragen die ze uitstekend konden beantwoorden. Tevens zochten ze mee voor wat ik wilde. Super vriendelijk en nemen de tijd. Vragen naar wat voor budget je in gedachten heb en vragen verder. Heel tevreden met de nieuwe aankopen. De nieuwe 70 200mm bevalt uitstekend.
facebook-8 25-10-2024 Officiële reactie

Beste Michael, fijn om te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen. We wensen je heel veel en lang plezier van je nieuwe telezoom!

Jan Geerdink 24-10-2024

Prima en duidelijke website met veel keuzemogelijkheden. Bestelling makkelijk kunnen plaatsen, alleen met de betaling ging er iets fout, waardoor een en ander niet afgerond kon worden. Gebeld met de helpdesk om 20.00 uur 's avonds en samen met de medewerkster het probleem professioneel en direct opgelost. Er werd meer service geboden dan dat ik had verwacht.
Al met al een uitstekende eerste kennismaking met deze website (onderneming).

Lisan Staps 24-10-2024

10,0
Ik heb een nieuwe camera gekocht bij Kamera Epress in Breda. Er werd erg goed naar me geluisterd en geadviseerd. Het advies werd door meerdere medewerkers gegeven en was niet gebaseerd op de hoogste kosten maar op wat het beste bij mij aansloot. Dit vind ik erg belangrijk. Ik ben heel blij met mijn aankoop en kom zeker nog eens terug!

Alberto Sebellin 23-10-2024

10,0
Just bought a second hand Leica M9 , and it looks quite good , as usual the people in KAMERA EXPRESS are very dedicated and spend a loto of time with you , to explain and demo everything , this is way I always come back here , after having bought 2 Nikon and a GoPro 10 , it is and will be my favorite shop.
facebook-8 24-10-2024 Officiële reactie

Thank you so much for your fantastic review! We're thrilled to read that you're happy with your second-hand Leica M9 and that our team took the time to provide thorough explanations and demonstrations. It means a lot to us that you keep coming back for your camera needs, and we truly appreciate your loyalty. We're honored to be your favorite shop, and we look forward to helping you with more purchases in the future! Enjoy your Leica!

John 23-10-2024

Ons op internet georiënteerd op een nieuwe fototoestel. Uiteindelijk met alle info op zak naar KameraExpress in Leidsche Rijn gegaan. In de winkel in alle rust alle plussen en minnen aangehoord en duidelijke tekst en uitleg gekregen waardoor we onze keuze aangepast hebben. Uiteindelijk een Canon EOS R 50 aangeschaft. Mooi licht toestel die razend snel haarscherpe foto's maakt.
We werden top geholpen door voor mij een deskundig persoon. Met een goed gevoel de winkel uitgelopen.
facebook-8 23-10-2024 Officiële reactie

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je in onze winkel in Leidsche Rijn zo goed geholpen bent en dat de uitleg je heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze. De Canon EOS R50 is een geweldige camera, en het is super dat je tevreden bent met je aankoop. We zijn blij dat je met een goed gevoel de winkel bent uitgelopen en wensen je veel plezier met je nieuwe camera!

Toon meer reviews