Deze score is gebaseerd op 507 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.nl.
Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €50 zijn gratis.
Top dat je bij ons teruggekomen bent Heleen. De RX10 is een mooie veelzijdige camera. Veel plezier met het ontdekken van je nieuwe camera, maar dat komt vast goed.
Hallo Jan, bedankt voor je review. Het kan inderdaad een aantal dagen duren voordat een artikel aanwezig is in een andere vestiging. Super dat je de laatste hebt op kunnen halen in Breda! Heel veel plezier ermee en mocht je nog vragen hebben ben je altijd welkom.
Dat is inderdaad even niet anders Ronald. Bedankt voor je begrip en we zijn blij dat je tevreden bent!
Leuk dat je zo enthousiast bent Nancy! Daar worden we heel blij van.
Fijn dat we je al lange tijd mogen verwelkomen als klant Aad. Veel plezier met je nieuwe lens.
Beste AK, graag ontvangen wij de gegevens van je bestelling via reviews@kamera-express.nl, zodat wij je verder kunnen helpen in dit proces.
Je bent altijd welkom!
Wat vervelend dat je ons niet hebt kunnen bereiken. Als we je nog ergens mee kunnen helpen, kun je ons een mailtje sturen via info@kamera-express.nl of bellen via 085 – 88 88 013.
Top dat we het op deze manier met je hebben kunnen regelen Lies. Heel veel plezier met je nieuwe camera en lenzen.
Wauw, bedankt dat we jullie al jaren mogen verwelkomen Lucia! Je bent altijd welkom in de winkel voor een extra uitleg.
Altijd welkom in onze winkels of online Patrick. Bedankt dat we jou al jaren als trouwe klant mogen verwelkomen!
Bedankt voor jouw lovende woorden, Henk. We worden er een beetje stil van!
Voor iedereen werkt weer net een andere combi, daarom kijken we graag even met je mee welke het beste bij jouw wensen past. We weten wel zeker dat je veel plezier gaat hebben van je nieuwe camera!
De Nikon Z5, mooie camera Marjolein! Wat vervelend dat de lens beschadigd was. Ik hoop dat het inmiddels is opgelost. Zo niet, kun je uiteraard even contact met ons opnemen!
Geen enkel probleem om ook later nog eens langs te komen als je nog vragen hebt. We zijn bijna allemaal dol op fotografie bij Kamera Express, dus we hebben het er ook graag over ;)
Great that we can welcome you as our customer for years. We're happy to welcome you for many more years!
Jeetje, dat is balen als je een nieuwe televisie ontvangt. Gelukkig hebben we hem snel voor je kunnen omruilen. Veel plezier van de televisie!
Succes met het ontdekken van je nieuwe camera. Mocht iets niet lukken of je hebt nog vragen, kun je natuurlijk altijd even langskomen in de winkel of contact opnemen met onze klantenservice.
Top dat je de televisie snel in huis had en alles vlotjes was geregeld. Van een 65 inch van LG ga je zeker veel plezier hebben! Niet teveel bingewatchen hoor ;)