Deze score is gebaseerd op 507 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.nl.
Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €50 zijn gratis.
Fijn dat we je een beetje wegwijs konden maken Daniël! Hopelijk heb je zo de juiste keuze kunnen maken.
Bedankt voor jouw mooie cijfer en beoordeling Jan! Wij vinden Fabio ook een topper en zijn blij dat hij je naar wens heeft geholpen. Veel plezier met je nieuwe upgrade, maar dat komt vast wel goed.
Bedankt voor jouw uitgebreide review en vele complimenten! Ook jouw mening over de camera is voor veel mensen handig.
Wat balen dat je bestelling niet op tijd is geleverd. Zonder gegevens kunnen we helaas niet achterhalen waar het probleem zich heeft voorgedaan. Hopelijk gaat het een volgende keer helemaal naar wens!
Het voordeel van onze winkels is dat je sommige producten even in het echt kunt bekijken. Dat helpt zeker bij het maken van je keus! We zijn benieuwd welke lens het uiteindelijk wordt.
Goed om te lezen Ruben! Heel veel plezier van je aankoop.
Fantastisch om te lezen dat onze nieuwe winkels ook in de smaak vallen! Foto Nelissen valt pas sinds kort onder Kamera Express namelijk. Ook zijn we blij dat anderen ons hebben aangeraden en alles voor jou ook naar wens is geweest. Er zijn momenteel inderdaad helaas veel vertragingen in levertijden. We hopen met je mee dat we je zo snel mogelijk kunnen bellen!
Top om dit te lezen Lynn. Daar doen we natuurlijk ons best voor! Het voordeel van onze winkels is inderdaad dat het persoonlijke contact soms heel fijn kan zijn bij de aanschaf van apparatuur.
Bedankt voor je complimenten Bas, daar worden we blij van!
Fijn dat je dit zo ervaren hebt Youri. We denken inderdaad graag mee met de opties, maar je bent bij ons nooit wat verplicht. Veel plezier om weer foto actief te worden en mocht je vragen hebben staan we voor je klaar in de winkel of op onze klantenservice!
Wat een fijn compliment! Goed om te lezen dat de service je bevalt.
Het is altijd flink balen als je camera er mee ophoudt. Gelukkig kon je snel een nieuwe set aanschaffen en fijn fotograferen!
Thank you for coming back to us every time, Peter. We're happy that you are satisfied with our services and your new purchase. That's a great update!
Wat een top combinatie heb je gekocht! We zijn blij dat de nieuwe apparatuur naar wens is. Veel plezier ermee en we zullen de complimenten doorgeven aan Almelo.
Bedankt dat je ons aanraad! We doen ons uiterste best om up-to-date te blijven en bieden onze medewerkers dan ook diverse trainingen aan.
Dat is zeker een goede tip Jan! Maar mochten er gaandeweg vragen ontstaan is dat natuurlijk ook geen probleem!
Top dat we de juiste camera voor jou konden adviseren Marcel! Dat de vakantiefoto's gelukt zijn is natuurlijk het belangrijkste.
Bedankt voor jouw compliment, daar doen we hard ons best voor. Vergeet je de garantie niet aan te vragen?