Deze score is gebaseerd op 507 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.nl.
Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €50 zijn gratis.
Fijn dat wij het onderdeel hadden. We zien je verschijnen als je toe bent aan een nieuwe camera!
Heel veel plezier met je nieuwe statief!
Nasturen is geen probleem, fijn dat we het in de webshop wel op voorraad hadden!
We hebben je graag geholpen. Gefeliciteerd met jouw eerste camera!
Gelukkig konden we je nog adviseren. Hopelijk heb je een leuke keuze kunnen maken!
Uiteraard, we staan er voor iedereen!
We proberen altijd zo goed mogelijk mee te denken. Hopelijk heb je een leuke keuze kunnen maken.
Balen dat hij zo snel niet meer werkte, maar fijn dat je inmiddels een andere camera hebt kunnen kiezen die aan jouw verwachtingen voldoet.
Fijn dat je ons uiteindelijk wel ontdekt hebt Chris. Natuurlijk nog fijner dat je nu helemaal tevreden bent met je nieuwe camera. Volgende keer kom je maar direct bij ons langs!
Je bent altijd welkom met jouw vragen, we helpen je graag op weg!
Zeker, we snappen het als je even bedenktijd nodig hebt!
Bedankt voor het delen van jouw goede ervaring in Breda!
Soms moet je de informatie eerst even laten bezinken en dat is bij ons geen probleem. Leuk dat je de volgende dag al terug bent gekomen en weer verder naar wens bent geholpen!
Wat leuk dat je al jaren bij ons komt, dankjewel Loes!
Gefeliciteerd met jouw nieuwe camera en fijn dat alles duidelijk voor je was!
Mooi dat we je op weg konden helpen, ook met problemen die je hebt ervaren!
Sorry als je iets langer moest wachten, maar we geven iedereen graag de uitgebreide aandacht die nodig is!
Goed om te lezen!
Fijn dat u deze ervaring heeft gehad!
Veel van ons hebben de grote hobby fotografie, het is een mooie lens! Ik wens je er veel plezier mee!
Fijn dat we je konden helpen!
Mooi dat we een scherpe prijs konden bieden met nog is een gratis artikel erbij!
De interesse in fotografie is inderdaad breed onder de collega's!
Leuk dat je zowel online als in de winkel een goede ervaring met ons hebt. Bedankt voor jouw review!
Als we daarin kunnen ondersteunen, doen we het graag. Veel plezier met jouw camera's!