Deze score is gebaseerd op 507 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.nl.
Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €50 zijn gratis.
Wat een compliment, bedankt Walter! Dat is ook graag wat we willen. Mocht je nog vragen hebben, weet je ons te vinden.
Als deze op voorraad is in de winkel, kun je deze inderdaad al reserveren en binnen 30 minuten ophalen. Heel veel plezier met je nieuwe camera en wie weet binnenkort ook je nieuwe lens!
Gefeliciteerd met je nieuwe drone. Fijn om ook van anderen te horen dat je de juiste keuze hebt gemaakt!
Fijn dat we de camera eerst voor je naar Arnhem konden halen. Mooi dat je alle informatie in de winkel hebt ontvangen. We wensen je heel veel plezier met jouw nieuwe camera!
Jammer dat er een probleem was, maar fijn dat we het wel voor je konden oplossen!
Heel goed om te lezen. Veel plezier met jouw bestelling!
Mooie camera heb je gekozen en fijn dat hij op tijd binnen was. Blij dat we je konden helpen.
Mooi dat al je vragen zijn beantwoord! Mocht je alsnog vragen hebben, neem even contact met ons op.
Altijd fijn om goed te kunnen helpen!
Dat is altijd fijn om te lezen!
Dat is een mooie set. Superleuk dat je foto's maakt van roofvogels. Vergeet niet om de garantie nog even via onze website aan te vragen!
Wat leuk dat je zowel online als in Eindhoven bekend bent bij ons! Goed ook dat de ervaringen bij beide positief zijn. Bedankt om dit te melden.
Leuk dat je met meerdere vestigingen ervaring hebt! Je bent altijd welkom, ook al is het alleen voor advies, geen probleem. Slim ook om je oude apparatuur in te ruilen.
Superleuk dat wij je vaste shop zijn! Gefeliciteerd met je 35mm lens, we zijn benieuwd naar je resultaten.
Bedankt om ons aan te raden! Hopelijk heb je een mooie keuze kunnen maken.
Gefeliciteerd met je nieuwe televisie, dat wordt flink veel Netflixen :)
Fijn dat je een weloverwogen keuze hebt kunnen maken. We hebben graag geholpen!
Dankjewel Leo, dat lezen we natuurlijk graag. Super dat het hele proces zo goed is verlopen. Veel plezier met jouw bestelling.
Goed om te lezen dat alles naar wens was. We wensen je veel plezier met jouw nieuwe camera!
Super dat je al jaren bekend met ons bent Gerard, daar worden we blij van! Tot de volgende keer.
Dat is altijd ons streven, de beste optie voor wat iemand echt nodig heeft. Fijn dat dit wordt gewaardeerd!
Dat is inderdaad vreemd. We kunnen aan de hand van jouw review niet jouw gegevens terug vinden. Zou je ons even willen mailen via reviews@kamera-express.nl met jouw review en ordernummer? Als je inderdaad verzendkosten moest betalen voor een levering in de winkel, gaan we die natuurlijk aan je terugstorten!
Wat een compliment, dankjewel Matthijs! We doen inderdaad ons best iedereen zo goed mogelijk te helpen, waardoor je soms even moet wachten voor je aan de beurt bent.
Geen enkel probleem! Mochten we iets niet weten dan doen we alsnog ons best om dit voor je uit te zoeken. Fijn dat al jouw vragen zijn beantwoord en je een weloverwogen keuze kon maken.
Slim, zo kun je een product toch net even wat uitgebreider uittesten voor je tot aankoop over gaat. Ook kun je de huurprijs als korting krijgen op jouw aankoopbedrag!