Deze score is gebaseerd op 507 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.nl.
Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €50 zijn gratis.
Die koffie deed het hem, niet waar? ;)
Veel plezier met je nieuwe Nikon gear!
Top dat we het wel zo snel aan je konden naleveren. Veel plezier ermee!
Bedankt, we zijn heel blij om dat te lezen!
Hopelijk heb je daardoor een goede keuze kunnen maken.
Fijn dat die mogelijkheid er was Yvonne. We wensen je veel plezier met je nieuwe lens!
Oei, dat is balen! Hopelijk heb je inmiddels alles compleet. Zo niet, horen we je graag om voor je na te gaan wat er aan de hand is.
Mocht je alsnog vragen hebben, ben je altijd welkom om langs te komen of contact op te nemen met onze klantenservice. Gefeliciteerd met je nieuwe camera!
Dat is fijn om te lezen. We doen ons best!
Oei, nog 2 maanden naar de camera staren voor je deze mag gebruiken, dat moet lastig zijn! Gelukkig heb je wel een topper uit kunnen kiezen.
Heel fijn Ivo!
Gefeliciteerd met je nieuwe Sony. Leuk dat we je konden helpen met jouw keuze!
Dankjewel, we doen altijd ons best iedereen van de juiste informatie te voorzien en uiteraard met een glimlach!
Ai, dat is zeker balen als je in eerste instantie voor niets komt door een foutje op de site. Gelukkig kon je je wel aansluiten bij de wachtenden en heb je nu een prachtige R7 in handen! Superleuk dat je hem gelijk hebt getest en dat hij al zo goed bevalt.
Fijn dat je konden helpen met je keuze. Hopelijk is die helemaal naar wens!
Ik geloof dat wij dat zijn, dankjewel Jelle!
Fijn dat je zo goed geholpen bent. We doen ons best!
Dankjewel dat je ons aanbeveelt. Als we de prijs kunnen matchen, zullen we altijd proberen te scherpste prijs te bieden.
Gefeliciteerd met jouw nieuwe lens, wat een topper!
Fijn dat jullie er blij mee zijn. Mochten er toch nog vragen zijn, weet je ons te vinden!
Hele goede begincamera. Veel plezier met het ontdekken ervan!
Slim om je 'oude' apparatuur in te ruilen en fijn dat we je de maximale prijs konden geven. Veel plezier met je nieuwe topper!
Een telelens, leuk! We zijn benieuwd naar de resultaten. Stuur zeker eens wat in voor onze fotowedstrijden.
Bedankt voor het delen van jouw ervaring Daisy. Wel jammer dat je de eerste keren niet helemaal naar wens geholpen bent. Gelukkig is het daarna ruimschoots goed gemaakt. Veel plezier met je camera!
We helpen iedereen graag op weg. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen en we zien je graag nog eens terug.
Fijn dat jouw bezoek is bevallen, wel jammer om te lezen van de tweede keer. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, horen we het natuurlijk graag.