Deze score is gebaseerd op 507 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.nl.
Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €50 zijn gratis.
Wij zijn ook heel blij met Rogier, maar ook met jouw review!
Je bent met alle vragen welkom Ron!
Jammer dat je dit zo hebt ervaren. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, neem zeker even contact met ons op.
Fijn dat alles naar wens was. Mocht je nog vragen hebben, ben je altijd welkom!
Prachtige lens! Heel veel fotoplezier.
Inderdaad, niet alles is overal direct op voorraad. Het voordeel van Capelle is dan dat het nog uit het magazijn gehaald kan worden. We kunnen het natuurlijk ook altijd nasturen aan je. Veel plezier met je nieuwe Sigma!
Prachtige lens Theo, veel plezier ervan!
Jammer dat je dit zo ervaart Theo! Normaal duurt het ongeveer 5-10 werkdagen voordat het geld terug op de rekening staat. Meestal lukt het wel binnen 5 dagen. Sorry dat dit wat langer duurt dan je gewend bent.
Top dat wat jij zocht direct op voorraad was. Veel plezier met je aankoop.
Leuk, zo heb je ervaring on- en offline. Bedankt dat je ons aanbeveelt!
Fijn dat deze toch snel binnen kon komen. Vooral de compactcamera's zijn momenteel verschrikkelijk moeilijk te krijgen. Heel veel plezier ervan!
Leuke instapcamera. Veel plezier met het ontdekken en wie weet zien we wel eens een foto van je voorbij komen!
Bedankt dat je al jaren bij ons komt. Van een M50 naar een RP, dat klinkt als een hele mooie upgrade. Heel veel fotoplezier!
We kunnen ons voorstellen dat het flink balen is als je camera het vlak voor de vakantie begeeft. Gelukkig was de nieuwe nog op tijd binnen om mee te nemen.
Ook op maandag staan we voor je klaar Herman. Veel plezier met je prachtige lens!
Leuk dat we op dezelfde lijn zaten. Veel plezier met je nieuwe set.
Een review is niet verplicht, maar wordt zeker gewaardeerd! Vergeet je niet het formulier in te vullen op de website?