Deze score is gebaseerd op 507 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.nl.
Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €50 zijn gratis.
Compact en echte alleskunner deze serie. We hebben je graag geholpen Paul. Geniet van je nieuwe toppertje!
Fijn om te lezen dat alles naar wens was Joop. Mocht je nog vragen hebben, weet je ons te vinden.
Slim om je oude camera in te ruilen Marcel. Veel fotoplezier met je nieuwe aanwinst. We zien je graag nog eens terug!
Goed om te lezen dat je graag bij ons langskomt Laura. Daar zijn we blij mee. Graag tot een volgende keer.
Gefeliciteerd met je nieuwe televisie Hans, veel kijkplezier. Vergeet je de garantie niet nog even aan te vragen?
Hoi Jodelie, vervelend om te lezen dat je ons niet kon bereiken. Onze contactgegevens vind je op: https://helpcenter.kamera-express.nl/hc/nl/articles/4404602175250-Hoe-kan-ik-contact-opnemen-
Wauw, de megapixels van de D7500 zijn ongeveer het dubbele van de D80. Die beeldkwaliteit is inderdaad niet te vergelijken. Gelukkig blijven je lenzen nog bruikbaar, dat scheelt weer. Heel veel fotoplezier!
Slim om je oude camera in te ruilen. Zo heb je toch een mooie korting! De winkel in Capelle zit inderdaad op een hele makkelijke plek met genoeg parkeergelegenheid.
Don't bother about asking many questions, we absolutely don't mind. It's a big purchase, so you're definitely allowed to! Such a great combination that you bought. Have fun photographing and we'll see you again.
Je hoeft op het moment geen afspraak te maken om langs te komen voor advies. Sorry dat de site daarin niet duidelijk was. We zijn blij dat je alsnog goed advies hebt gekregen in Breda!
We helpen je graag met jouw keuze. Veel plezier met je nieuwe flitser!
Dat lezen we graag Berry. Graag tot een volgende keer.
Fijn dat je na al die jaren nog zo tevreden over ons bent en ook voor deze aankoop weer bent teruggekomen. En wat voor een aankoop?!? Heel veel fotoplezier met deze geweldige apparatuur. Stuur je eens een foto in voor 1 van onze fotowedstrijden?
Wauw, bedankt voor jouw positieve ervaring! Je kunt inderdaad altijd terecht voor advies, ongeacht je iets wilt kopen. Bij Kamera Express zijn we namelijk dol op alles wat met foto en video te maken heeft. Tot een volgende keer!
Bedankt dat je ons aanraadt Sandra, daar doen we ons best voor!
Fijn om te lezen hoe tevreden je bent Martijn. Uiteraard kun je jouw oude apparatuur altijd proberen in te ruilen bij een nieuwe aankoop. We zullen ons best doen je een zo goed mogelijke prijs te bieden. Het zijn wel mooie acties waar je nu nog gebruik van kon maken. Heel veel plezier met je nieuwe Sony!
Tot snel Julien!